ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη
Item image


Η εταιρία
Η Άσσος Μεταφορές είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο χώρο από το 1960. Αυτές οι δυο γενιές και τα 50 χρόνια εμπειρίας σας εγγυούνται άψογη εξυπηρέτηση με ασφάλεια, υπευθυνότητα και τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με μια τεράστια λίστα ευχαριστημένων πελατών, συνεχίζουμε προσφέροντας ποιότητα και υπηρεσίες που δεν θα τις βρείτε πουθενά αλλού.
Το όραμα της εταιρίας μας ήταν ανέκαθεν να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην κάθε ανάγκη που θα μπορούσε να έχει ο κάθε πελάτης μας. Έτσι μετά από χρόνια εμπειρίας και δράσης στον χώρο, καταφέραμε λόγο αυτού του οράματος, να έχουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στην αγορά. Οι πελάτες μας μετά την πρώτη τους συνεργασία με εμάς, δεν μας αλλάζουν με καμία άλλη εταιρία.

Πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών για Μεταφορές και Μετακομίσεις

Η Άσσος Μεταφορές, με το Πανελλαδικό δίκτυο που διαθέτει, έχει απευθείας ανταπόκριση από και προς Κεφαλονιά (έδρα) με Βόρειο Ελλάδα, Θεσσαλονίκη, Αγρίνιο και Γιάννενα. Επίσης διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία στην Αθήνα και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Δεν υπάρχει σημείο στην Ελλάδα που να μην μπορούμε να εξυπηρετήσουμε. Με έδρα την Κεφαλονιά, φτάνουμε παντού γρήγορα και με ασφάλεια. Το δίκτυο συνεργατών μας, παρέχει στους πελάτες μας πανελλαδική κάλυψη.

Ασυναγώνιστες τιμές

Με σεβασμό στην τσέπη και την περιουσία του κάθε μας πελάτη, καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που περνάει όλος ο κόσμος τον τελευταίο καιρό. Έτσι, πέραν των ασυναγώνιστων τιμών μας στην αγορά και τις υπηρεσίες μας, φροντίζουμε να κάνουμε επιπλέων ειδικές τιμές στους Φοιτητές και τους Δημόσιους υπαλλήλους.

Αμπαλάζ και Αποθήκευση

Η περιουσία σας είναι σημαντική για εμάς όσο είναι και για εσάς. Οπότε φροντίζουμε να προσφέρουμε υπηρεσία Αμπαλάζ της οικοσκευής σας εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης. Με τον τρόπο αυτό εγγυούμαστε την ασφαλή μεταφορά την περιουσίας σας χωρίς ζημιές, γιατί θέλουμε να μείνετε ικανοποιημένοι από εμάς και να σας ξαναδούμε. Εφόσον επιθυμείτε αποθήκευση οικοσκευής ή εμπορευμάτων, οι χώροι μας προσφέρουν ασφαλή αποθήκευση χωρίς υγρασίες και κινδύνους και πάντα στις καλύτερες τιμές.

 

 

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗΝΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ KEFALONIA ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ METAFORIKI ΚΕΦΑΛΟΝΙΑSERRES METAKOMISEIS SERRES OIKONOMIKES METAKOMISEIS METAFORES METAFORES PROIONTON METAFORES EMPOREUMATWN METAFORES OIKODOMIKWN YLIKWN METAFORES PANTOS TYPOY