Θέρμανση, Φυσικό Αέριο, Κλιματισμός Θεσσαλονίκη KoulouriService

Item image


Ανακαίνιση μπάνιου, Θέρμανση, Φυσικό Αέριο, Κλιματισμός Θεσσαλονίκη KoulouriService

Ερχόμαστε σε  προσωπική επαφή με τον πελάτη μας και τις ανάγκες του. Οι καλές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας, που μας έχουν κάνει να θέσουμε ψηλά τον πήχη και να έχουμε συνεχώς ανοδική πορεία στο χώρο των εγκαταστάσεων. Η Ανακαίνιση μπάνιου, Θέρμανση, Φυσικό Αέριο, Κλιματισμός Θεσσαλονίκη KoulouriService.

Ο υπεύθυνος Γιώργος Κουλούρης όπως και τα συνεργεία μας είναι έμπειρα στην ανακαίνιση μπάνιου, Θέρμανση, Φυσικό Αέριο, Κλιματισμός Θεσσαλονίκη KoulouriService και έχουν τις ανάλογες πιστοποιήσεις και εγκεκριμένες άδειες ΣΕΥΘ(σύνδεσμος επαγγελματιών υδραυλικών Θεσσαλονίκης).

 

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΡΗΣΕΙΣ
Φυσικό αέριο από 1200€ Ανακαίνιση μπάνιου από 700€ Συντήρηση επιτοίχιου λέβητα Φυσικού Αερίου 45€
Λέβητας πετρελαίου από 1200€ Ηλιακός θερμόσίφωνας από 400€ Συντήρηση καυστήρα πετρελαίου 45€
Pellet Καλοριφερ Συντήρηση ηλιακών 40€
Κλιματιστικά DAIKIN προσφορές Εγκατάσταση κλιματιστικού 85€ Συντήρηση κλιματιστικού 30€
Αλλαγή καμινάδας από 100€ Σύνδεση αποχέτευσης Αντλία Θερμότητας

Η εταιρεία του Γιώργου Κουλούρη «KoulouriService» αναλαμβάνει την θέρμανση σας: εγκαταστάσεις καλοριφέρ και λεβήτων πετρελαίου – αερίου στερεών καυσίμων, επίτοιχες μονάδες, καυστήρες, συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας προσφέροντας αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και την αισθητική. Δίνουμε ποιοτικές προτάσεις για τη θέρμανση που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και την προσωπικότητα των πελατών μας αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της εποχής. Λύσεις σύμφωνα με την οικονομική δυνατότητα του καθενός.

Εγκαταστάσεις
Υδραυλικές Εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ύδρευσης, Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης, Εγκαταστάσεις αποχέτευσης, Κεντρική Θέρμανση, Εγκαταστάσεις Καυστήρων, Εγκαταστάσεις Λεβητοστασίων, Εγκαταστάσεις Καλοριφέρ, Εφαρμογές Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης, Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου, Αυτονομίες Θέρμανσης, Οικονομική Θέρμανση/Θέρμανση, Φυσικό Αέριο, Κλιματισμός Θεσσαλονίκη KoulouriService

Τοποθετήσεις
Τοποθέτηση Δεξαμενών Πετρελαίου, Καμινάδων Λεβητοστασίων, Τοποθετήσεις Ειδών Υγιεινής, Τοποθετήσεις Φίλτρων Νερού, Ηλεκτρικών Θερμοσιφώνων, Ηλιακών Θερμοσιφώνων, Τοποθετήσεις Υδρομασάζ.

Συντηρήσεις
Συντηρήσεις Λεβητοστασίων, Συντηρήσεις Καυστήρων.

Ιδιαίτερα, σε μια περίοδο όπου η κοινωνικο-οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα προσπαθεί να ισορροπήσει, η ανάγκη για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, την εξοικονόμηση ενέργειας και την δίκαιη κατανομή των δαπανών βρίσκει τον καλύτερο σύμμαχο και συνεργάτη στο προφίλ της «KoulouriService».

Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό, η εταιρεία μας «KoulouriService», σας παρέχει υψηλής ποιότητας έργο στη θέρμανση το οποίο σε συνδυασμό με την άμεση επαφή με τον πελάτη, εγγυάται τον ολικό έλεγχο ποιότητας σε όλη τη διάρκεια και τα στάδια της κατασκευής ή της συντήρησης.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας και τεχνογνωσία στον χώρο  για τη θέρμανση, η εταιρία μας «KoulouriService» και το έμπειρο τεχνικό προσωπικό είναι σε θέση να προσφέρει ποιοτικές λύσεις που στηρίζονται στις προτιμήσεις και στις ανάγκες των καταναλωτών, ώστε να αποδοθεί ένα επιθυμητό, λειτουργικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα στη θέρμανση σας του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου.

Με έμπειρο τεχνικό προσωπικό από την εταιρία «KoulouriService» για Θέρμανση, Φυσικό Αέριο, Κλιματισμός Θεσσαλονίκη KoulouriService προσφέροντας αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και την αισθητική. Γρήγορα στο χώρο σας με συνέπεια και επαγγελματισμό εξυπηρετούμε τη  Θεσσαλονικη, την Καρδια, την Θέρμη, την  Περαία και τις γύρω περιοχές με ένα τηλεφώνημα στο κινητό 6973662179 και στο σταθερό  2392073030,  το έμπειρο τεχνικό προσωπικό θα έρθει στο χώρο σας.