B&T ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Item image


ΓΕΝΙΚΑ
Η εταιρεία B&T , με εμπειρία 40 χρόνων ,είναι η πρώτη που τοποθέτησε αντλίες θερμότητας θέρμανσης αέρα-νερού για την θέρμανση των κατοικιών, ιδρύθηκε από τους Δημήτρη Μπεάζογλου και Δημήτρη Τσολακίδη. Σήμερα λειτουργεί υπό τη διεύθυνση των Μηχανολόγων Μηχανικών – Εργοληπτών Δημοσίων Έργων , Γιώργο Μπεάζογλου και Δημήτρη Τσολακίδη. Εδρεύει σε κεντρικό , ιδιόκτητο οικολογικό “green” κτίριο 450 τμ τριών επιπέδων , επί της οδού Πρασακάκη 82 (Περιφερειακή οδός)στην Πυλαία Θεσσαλονίκης όπου διαθέτει δικό της εργαστήριο με αντλίες θερμότητας α) γεωθερμίας β)αέρος-νερού γ)κλιματισμού δ)ζεστών νερών χρήσης, έχοντας στη διάθεσή της ιδιόκτητη αποθήκη 400 τμ. η οποία βρίσκεται επί της οδού Αναξιμάνδρου 40 , στη Χαριλάου.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Η ποιότητα, η συνέπεια και ο δυναμισμός είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας, τα οποία της επιτρέπουν να μελετά, να εκτελεί και να παραδίδει έργα θέρμανσης – ψύξης με αντλία θερμότητας, φωτοβολταικών, θέρμανσης – ψύξης δαπέδου, ύγρανσης – αφύγρανσης αέρα, κλιματισμού – εξαερισμού, αντλιών θερμότητας (boiler) ζεστών νερών χρήσης, εξοικονόμησης ενέργειας ικανοποιώντας τους πελάτες της με την πιστή τήρηση των τεχνικών και χρονικών προδιαγραφών τους. Η εταιρεία κατανοώντας την αξία των μελετών, των κατασκευών και γενικά των τεχνικών έργων και γνωρίζοντας τον υφιστάμενο ανταγωνισμό στο χώρο της ενέργειας, έδωσε άμεση προτεραιότητα στην ανεύρεση άριστης ποιότητας υλικών και στην εφαρμογή νέων τεχνικών μέσων με τη μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Η εταιρεία, η οποία έχει ως σκοπό την εισαγωγή, την εμπορία υλικών και μηχανημάτων, τη μελέτη-επίβλεψη και την εκτέλεση έργων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς, μόνιμο προσωπικό και ειδικούς συνεργάτες, με άριστες τεχνικές γνώσεις και πολυετή πείρα. Έχει οργανωμένο, πλήρως εξοπλισμένο τμήμα μελετών σε θέματα σχεδίασης και υπολογισμού ψυκτικών και θερμικών φορτίων. Στις εγκαταστάσεις που διαθέτει επί της οδού Πρασακάκη 82 έχει τοποθετήσει και λειτουργεί συστήματα με: Φωτοβολταικά Πλαίσια στη στέγη του κτιρίου συνδεδεμένα στο δίκτυο της ΔΕΗ, Θέρμανση – Ψύξη δαπέδου με πολυστρωματικό σωλήνα αλουμινίου Γερμανίας, Fan Coils Θέρμανσης και Ψύξης, Εξαερισμό με αεραγωγούς και στόμια, Ηλιακά για υποβοήθηση της Θέρμανσης, BACK UP με INVERTER και μπαταρίες (σε περίπτωση διακοπής ρεύματος) , Αντλία Θερμότητας (Θερμοσίφωνο) Boiler για ζεστό νερό χρήσης, Αντλία Θερμότητας Θέρμανσης Γεωθερμίας καθώς και Αντλία Θερμότητας Θέρμανσης αέρα – νερού για την Θέρμανση – Ψύξη των χώρων του κτιρίου, με ετήσιο λειτουργικό κόστος Θέρμανσης και ψύξης μόλις 500 ευρώ. Η Β&Τ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1994 ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1988
ΝΕΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ HITACHI ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ 80°C ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ -20°C ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ – FOLANSI ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ SANYO ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΦΘΟΝΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ
Υλικά και τοποθέτηση με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα εξοικονομώ με τους εξής όρους :
30% του συνολικού ποσού με άτοκο δάνειο 3 ετών και το υπόλοιπο 70% δωρεάν επιδότηση χωρίς υποχρέωση επιστροφής των χρημάτων.Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις («με το κλειδί στο χέρι») για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους (κατοικίες, εργοστάσια, καταστήματα κ. λ. π. ) και για ειδικές κατασκευές (εκκλησίες, εκθεσιακά- συνεδριακά κέντρα κ. λ. π. ) . Δραστηριοποιείται με επιτυχία, στο χώρο των εισαγωγών, εισάγοντας αξιόπιστα πρωτοποριακά προϊόντα, όπως:
MAINCOR-Hewing–UPONOR–SILON Γερμανίας σωλήνες πολυστρωματικούς και σωλήνες αλουμινίου ενδοδαπέδιας θέρμανσης, κλίπς στήριξης σωλήνων θέρμανσης δαπέδου.
Μονωτικά υλικά θέρμανσης δαπέδου (μορφόπλακα) και τοίχου. Ηλιακά TINOX Γερμανίας- Ηλιακά ARISTON Ιταλίας καθώς και BOILER – Αντλίες Θερμότητας (Θερμοσίφωνες – Boiler) ARISTON Iταλίας και BOILER – Αντλίες Θερμότητας (Θερμοσίφωνες – Μπόιλερ ) EMMETI Ιταλίας
Υγρά πρόσμιξης τσιμέντων, καβίλιες αρμών διαστολής και ίνες πολυπροπυλενίου τσιμεντοκονιάματος, ESTOLITH Γερμανίας
Αεραγωγούς κλιματισμού (panel αλουμινίου- πολυουρεθάνης) P3 Ιταλίας
Φωτοβολταικά πλαίσια υψηλής απόδοσης BIOENERGY Αμερικής-LUXOR Γερμανίας και φωτοβολταικά κεραμίδια Ιταλίας – Αυστρίας.
Ηλεκτρικούς ανοξείδωτους λέβητες – μπόιλερ AEG Γερμανίας – ELNUR Ισπανίας.
Αντλίες Θερμότητας Θέρμανσης και Ζεστού Νερού Χρήσης υψηλής απόδοσης για σώματα (καλοριφέρ) του οίκου FOLANSI με συμπιεστές PANASONIC – SANYO, Fan coils νερού, Μονάδες Φυσικού Αερίου, Ιταλίας, Γαλλίας.

Επίσης, συνεργάζεται με αξιόπιστα εργοστάσια παραγωγής πρωτοποριακών προϊόντων:Θέρμανσης:
BOSCH – BUDERUS Αντλίες Θερμότητας, Λέβητες, boilers, ηλιακά Γερμανίας
SIEMENS Γερμανίας
JAGA Θερμαντικά σώματα Βελγίου
IRSAP Διακοσμητικά σώματα Ιταλίας
SOLSOM Διακοσμητικά σώματα χαλκού
HANSA Λέβητες, καυστήρες Γερμανίας
MAGMA Διακοσμητικά σώματα αλουμινίου
ARISTON Θερμοσίφωνες-BOILER (Αντλίες Θερμότητας) Ιταλίας
EMMETI Θερμοσίφωνες-BOILER (Αντλίες Θερμότητας) Ιταλίας

Κλιματισμού:
DAIKIN Αντλίες Θερμότητας θέρμανσης υψηλής απόδοσης -Κλιματιστικά – Fan-coils
ΗITACHI Αντλίες Θερμότητας θέρμανσης υψηλής απόδοσης για σώματα καλοριφέρ -Κλιματιστικά – Fan-coils
LG Αντλίες Θερμότητας Θέρμανσης υψηλής απόδοσης -Κλιματιστικά

SAMSUNG Αντλίες Θερμοτητας θέρμανσης υψηλής απόδοσης -Κλιματιστικά – Fan-coils
FERROLI Αντλίες Θερμότητας υψηλής απόδοσης -Κλιματιστικά
INVENTOR Αντλίες Θερμότητας Θέρμανσης – Κλιματιστικά
RHOSS Αντλίες Θερμότητας- Κλιματιστικά (COP 6, 1) Ιταλίας, Fan-coils
YORK – TRANE – CIAT – MIDEA Αντλίες Θερμότητας- Κλιματιστικά