Τσιακμάκης Βασίλης Ανταλλακτικά -Βελτιώσεις Μετατροπές

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη
Item image


Η επιχείρηση μας ειδικεύεται στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων από το 1998. Πλέον, ύστερα από διαρκή εξέλιξη και επέκταση της γκάμας ανταλλακτικών σε ολοένα και περισσότερες μάρκες αυτοκινήτων, καλύπτουμε τις περισσότερες περιπτώσεις και αναλαμβάνουμε την έρευνα για την εύρεση εξειδικευμένων αντικειμένων. Με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση και το φιλικό περιβάλλον για τον πελάτη επιδιώκουμε συνεχή βελτίωση. Είμαστε στο πλευρό σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση με βοηθό μας την πολύχρονη πε…Η επιχείρηση μας ειδικεύεται στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων από το 1998. Πλέον, ύστερα από διαρκή εξέλιξη και επέκταση της γκάμας ανταλλακτικών σε ολοένα και περισσότερες μάρκες αυτοκινήτων, καλύπτουμε τις περισσότερες περιπτώσεις και αναλαμβάνουμε την έρευνα για την εύρεση εξειδικευμένων αντικειμένων.Με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση και το φιλικό περιβάλλον για τον πελάτη επιδιώκουμε συνεχή βελτίωση. Είμαστε στο πλευρό σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση με βοηθό μας την πολύχρονη πείρα και την τεχνολογική κατάρτιση.

Η εγκαταστάσεις μας τοποθετούνται σε δύο σημεία, καθώς υπάρχει ένα κεντρικό κατάστημα στο οποίο γίνεται η υποδοχή των πελατών αλλά και μια αποθήκη σε πολύ κοντινή απόσταση στην οποία στεγάζεται μεγάλο μέρος του εμπορεύματος μας.

Είμαστε ανοικτοί σε καινούριες προτάσεις για βελτίωση στηριζόμενοι στην υπομονή και επιμονή μας. Επίσης, είμαστε διαθέσιμοι το μεγαλύτερο μέρος της μέρας και δεν θα διστάσουμε να λύσουμε την όποια απορία και να προτείνουμε λύσεις σε προβλήματα του οχήματος σας. Με μεγάλο αριθμό συνεργατών στο πλευρό μας, λίγα πράγματα μπορούν να σας δυσκολέψουν.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από κάθε είδους ανταλλακτικά, παντός τύπου, για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων:

ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ
ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ
ΤΙΜΟΝΙΑ
ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ (AIRBAG)
ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ