Τζάκια, Αφοί Τσουλφίδη

Item image


Στη νέα μας ιστοσελίδα καθώς και στις εκθέσεις της εταιρείας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ενεργειακά τζάκιαπαραδοσιακά τζάκια με ξύλοτζάκια pelletσόμπες με πέλλετσόμπες με αέριοσόμπες με ξύλο (ξυλόσομπες), ενεργειακές εστίες, φυσικά και τεχνητά πετρώματα καθώς λύσεις που ταιριάζουν στη διακόσμηση του χώρου σας.

Η εταιρία Αφοι ΤΣΟΥΛΦΙΔΗ εδώ και τριάντα χρόνια πρωτοπορεί στη διακόσμηση του σπιτιού όταν αυτή αφορά ότι έχει σχέση με φυσικά και τεχνητά πετρώματα. Κύριο μέλημα της εταιρίας η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με όλους τους πελάτες της, μία σχέση που προέκυψε από το εξαιρετικό αποτέλεσμα κάθε συνεργασίας αισθητικά, ποιοτικά και οικονομικά.

Στην διάρκεια της πολύχρονης καταξιωμένης πορείας της κατακτά δυναμικά και ενσωματώνει στις υπηρεσίες της ότι αφορά το τζάκι και την ξυλόσομπα, με πρωτοποριακές προτάσεις κατασκευής και design. Σήμερα, δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε ότι θεωρείται leader στο χώρο της έχοντας αποσπάσει ακόμη και την σύμφωνη αναγνώριση των ανταγωνιστών της. Στόχος μας είναι η παρουσίαση προτότυπων ιδεών και μίας ατμόσφαιρας όπου η ομορφιά και η λειτουργικότητα συγκεράζονται αρμονικά για να εξασφαλίσουν υψηλό βαθμό κομφόρ. Πρόκειται για καινοτομίες που μετατρέπουν παραδοσιακά προϊόντα, όπως το τζάκι και η σόμπα, σε συσκευές με υψηλά στάνταρ λειτουργικότητας, ασφάλειας, απόδοσης και σεβασμού προς το περιβάλλον.

Εμπιστευθείτε μας και μετατρέψτε το παλιό παραδοσιακό σας τζάκι σε ενεργειακό εξασφαλίζοντας ασφαλής και πιστοποιημένη θέρμανση. Όσοι απο εσας ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας Αφοι ΤΣΟΥΛΦΙΔΗ, μπορείτε να επισκεφθείτε τον εξαιρετικά μοναδικό εκθεσιακό χώρο, που βρίσκεται στο 14ο χλμ. Θεσσαλονίκης Μουδανιών και λειτουργεί καθημερινά, καθώς επίσης και το νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Θεσσαλονίκης 117 & Μάνου Στρατιώτου Γωνία, επιτρέποντας σας να απολαύσετε μια τεράστια γκάμα προϊόντων. Οι άνθρωποι της εταιρείας είναι σας περιμένουν για να συζητήσουν μαζί σας ότι σας ενδιαφέρει, να σας προτείνουν ιδέες και να επιλέξουν για ‘σας τις λύσεις αυτές που σας ταιριάζουν.

Οι συσκευασίες με τα πέλλετ και τις μπρικέτες αποθηκεύονται και διατηρούνται σε κλειστούς χώρους προυποθέτοντας όλες τις προδιαγραφές για την προστασία τους απο τυχόν υγρασίες και παράγοντες που βλάπτουν την απόδοση των προίόντων κατά την καύση.

Το υλικό κατασκευής τους είναι απο αυστριακή ελάτη αποφλειωμένη ( wood pellet ), τηρώντας όλες τις προδιαγραφές της ευρωπαικής ένωσης κατέχοντας και την ανώτερη πιστοποίση καταDIN PLUS

Οι συσκευασίες του πέλλετ είναι Α: σε σακιά 15kg σε παλέτα 66 σακιών ( 990kg ). B: σε Big Bag βάρος κατα προσέγγιση περίπου 1tn.

Η συσκευασία της μπριγκέτας είναι Α: 5 τεμαχίων 10kg ( κατάλληλη για τζάκια ), Β: 12 τεμαχίων 10kg ( κατάλληλη για σόμπες ή πολυ μικρές εστίες τζακιών ).