Τζάκια Αλέξανδρος στη Θεσσαλονίκη

Item image


Τζάκια Αλέξανδρος στην Θεσσαλονίκη – Τζάκια παντώς τύπου.

Καλώς ήρθατε σε έναν κόσμο ζεστασιάς, σε έναν κόσμο αξιοπιστίας και ποιότητας.

Καλώς ήρθατε στην εταιρία Αλέξανδρος Τζάκια. Η διαδρομή ξεκινάει το 1983 στη Θεσσαλονίκη. Από το 1996 έως και σήμερα η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη στην οδό Αλλατίνη. Τα προϊόντα που διαθέτει η επιχείρηση Τζάκια Αλέξανδρος είναι ενεργειακές εστίες ΞΥΛΟΥ αερόθερμες ή καλοριφέρ, λέβητες ξύλου-pellet, σόμπες ξύλου-pellet και συστήματα ηλιακής θέρμανσης.

Η φιλοσοφία μας είναι: προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας με σύγχρονο σχεδιασμό και καινοτόμες τεχνολογίες.

Επίσης, υπηρεσίες που αφήνουν τους πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένους γιατί διαχρονικά θα έχουν περισσότερη υποστήριξη, αμεσότητα και ειλικρίνεια και σε μεγαλύτερο βαθμό απ’ ότι φαντάστηκαν τη μέρα που πέρασαν το κατώφλι της εταιρίας.

Όλα αυτά με την καλύτερη σχέση ποιότητας-κόστους από μια εταιρία όπου ο πελάτης θα αισθάνεται μέλος μιας οικογένειας και θα είναι ο καλύτερος της διαφημιστής.

Αυτός είναι και ο λόγος που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη με διαφορά, αλλά και ποιοτικότερη γκάμα προϊόντων στην Ελλάδα.
Τα προϊόντα των οίκων που διαθέτει η εταιρία στην ελληνική αγορά είναι Bodart&Gonay, Leda, Totem, Viadrus, Romotop, TurboFonte, Eva Calor και Spartherm.

Η επιχείρηση έχει δύο τομείς δραστηριότητας, τη λιανική πώληση στη Θεσσαλονίκη  και τους όμορους νομούς, και το δίκτυο διανομής σε συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα από την Ορεστιάδα μέχρι την Κρήτη. Αυτό που μας βοήθησε να ξεχωρίσουμε και να αποκτήσουμε μεγάλο μερίδιο της αγοράς είναι η πολυετής πείρα και τα έμπειρα στελέχη, η κατάρτιση σε πωλητές, τεχνικούς, μηχανολόγους, σχεδιαστές και η συνεχής επιμόρφωση όπως και το πλήθος σεμιναρίων, αλλά πρωτίστως το πολύ μεράκι και όρεξη για δημιουργία.Πιστεύω μας είναι ότι το ΞύλοPelletΉλιος είναι οι πηγές θέρμανσης του μέλλοντος.