ΤΕΡΖΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ENERGY HEAT ΤΖΑΚΙΑ ΔΡΑΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΡΑΜΑ

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη
Item image


Η επιχείρηση Energy Heat ξεκίνησε την λειτουργία της στις αρχές του 2000 με έδρα την Δράμα. Από την αρχή της λειτουργίας μας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην εγκατάσταση και την συντήρηση ενεργειακών εστιών.

Το 2002 δημιουργήσαμε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επεξεργασίας μαρμάρου, μειώνοντας έτσι το κόστος επενδύσεων τζακιών (μαρμάρου, γρανίτη και πέτρας). Επιπρόσθετα πετύχαμε άμεσες παραδόσεις των προϊόντων αλλά και τέλειο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Το 2009 Ξεκινήσαμε την εισαγωγή ενεργειακών εστιών και σομπών pellet και ξύλου κορυφαίας τεχνολογίας από την Ιταλία, της εταιρείας Caminetti Montegrappa. Επίσης αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά για τον νομό Δράμας τις ελληνικές εταιρείες Regal και Warm καθώς και την γαλλική Focus και την γερμανική Hark.

Παράλληλα κατασκευάζουμε επενδύσεις εστιών και διαθέτουμε σε λιανική και χονδρική. Ειδικευόμαστε επίσης στις κατασκευές και συντηρήσεις μνημείων, στην τοποθέτηση μαρμάρων και στις λειάνσεις δαπέδων.

Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι τόσο από την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων μας, όσο και από τις τιμές μας. Η δικιά μας επιθυμία είναι να βρεθεί η λειτουργικότερη λύση για εσάς και τον χώρο σας πάντα σε συνδυασμό με τις οικονομικές σας δυνατότητες, αφήνοντάς σας απόλυτα ευχαριστημένους.