Τα Πινελίκια,Καλαμαριά,ΘεσσαλονικηΠέντε βήματα από τη θάλασσα, στο Καραμπουρνάκι, σε έναν όμορφο και πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο βρίσκονται «Τα Πινελίκια». Από το 1995 σας υποδέχονται με αγάπη και μεράκι, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση η οποία ξεκινά το 1976, όταν ο Χριστόδουλος Ραπτόπουλος δημιούργησε το φημισμένο εστιατόριο «Νίνος».
Όλα αυτά τα χρόνια στο εστιατόριο διαλέγουν προσεκτικά τα κατάλληλα υλικά και εκείνες τις συνταγές που θα σας ικανοποιήσουν και θα σας κάνουν τακτικούς επισκέπτες του.
Στα «Πινελίκια» μπορείτε να συνδυάσετε το ούζο ή το τσίπουρο με καβουροσαλάτα, σκουμπρί ριγανάτο στη σχάρα, φέτα τηγανητή με μέλι και σουσάμι, μύδια αχνιστά, σαρδέλα «παντρεμένη» στη σχάρα και γαύρο ή κουτσομούρα τηγανητή. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε ιδιαίτερες γεύσεις όπως μελιτζανομπουρεκάκια με χταποδάκι και φέτα, μουσακά με γαρίδες και καραβίδες και φυσικά φρέσκο ψάρι ημέρας με δυνατότητα για ψήσιμο σε κρούστα αλατιού. 
Αν πάλι έχετε όρεξη για κρέας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία κρεατικών της ώρας παρέα με κρασί ή ρετσίνα.
Τέλος, μια επίσκεψή σας αρκεί για να πειστείτε ότι «Τα Πινελίκια» αποτελούν την ιδανική επιλογή για επαγγελματικά γεύματα και δεξιώσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας προτιμήσεις και πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής.