Συνεργείο Mercedes Λάρισα Τσιαμπαλής E - Sukalic .D Συνεργειο Benz Λαρισα Εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes Λάρισα

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη
Item image


Mε μεγάλη σιγουριά σας καλούμε να οδηγήσετε λιγότερο και να φτάσετε στο κοντινότερό σας εξειδικευμένο χώρο επισκευής της Mercedes & Smart ST Service (Τσιαμπαλής Ε. – Sukalic D. O.E.).

Το συνεργείο μας στην Λάρισα είναι ένα εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων ενώ με την εμπειρία πολλών ετών στα Mercedes-Smart γνωρίζουμε και μοιραζόμαστε την ασφάλεια, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη που πρέπει να νιώθετε εσείς και η οικογένειά σας όταν οδηγείτε το αυτοκίνητό σας.

Στην ST Service οι εργασίες που παρέχουμε πληρούν τα υψηλότερα standards και το κόστος των εργασιών μας είναι σίγουρα το πιο οικονομικό σε συνάρτηση με την ποιότητα και service των υπηρεσιών μας.

Τηρούμε αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα και επιτυγχάνουμε την παράδοση του αυτοκινήτου σας στο συντομότερο χρόνο και με το χαμηλότερο κόστος δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε εσάς να έχετε κάθε στιγμή πλήρη εικόνα για όλες τις διαδικασίες.

Διατηρούμαστε σε συνεχή επαφή με τις τεχνολογικές εξελίξεις, εμπλουτίζοντας διαρκώς την τεχνογνωσία και την κατάρτιση μας, έτσι ώστε το αυτοκίνητο σας να έχει την κατάλληλη φροντίδα.

Διαθέτουμε γνήσια διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας . Μέσα από όλα αυτά, επιτυγχάνουμε τη μία και μοναδική μας φιλοδοξία:

Να έχουμε πάντα γύρω μας απόλυτα ευχαριστημένους πελάτες!

Μοναδικός στόχος μας, η μακροπρόθεσμη δέσμευση των πελατών.

Δική σας διασφάλιση, η ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού, οι αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης και ροής της εργασίας, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών έχει στελεχωθεί με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό ώστε να παρέχει άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, τόσο προς τους πιθανούς, όσο και στους υπάρχοντες πελάτες

Το συνεργείο μας στεγάζεται σε άνετους, σύγχρονους, λειτουργικούς και εύκολα προσβάσιμους χώρους. Είμαστε γρήγορα και εύκολα προσβάσιμοι από όλες τις περιοχές της Λάρισας με αυτοκίνητο.

Είμαστε εξοπλισμένοι με τη καλύτερη τεχνική κτιριακή υποδομή.Διαθέτουμε στεγασμένους χώρους για όλα τα τμήματα του συνεργείου.

Οι Υπηρεσίες μας :

Service

Προγραμματισμένα και έκτακτα «χωρίς ραντεβού» με άμεση εξυπηρέτηση, κάρτα ελέγχου καυσαερίων, ηλεκτρονική διάγνωση και επισκευή.

Μηχανικά

Επισκευές μηχανών, σασμάν, εμπρόσθια και οπίσθια συστήματα, υδραυλική ανάρτηση κ.τ.λ.

Ηλεκτρολογείο

Αποκατάσταση ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών βλαβών. τοποθετήσεις ηλεκτρονικού εξοπλισμού, εγκεφάλων, καθαρισμός και συντήρηση Air Condition.

Μια επίσκεψη είναι αρκετή για να δείτε τις παροχές μας και να φυγετε με ένα σωστά λειτουργικό όχημα!