Στου Νταβαρη, ΜεζεδοπωλειοΤο “Καφενείο του Ντάβαρη” ξεδιπλώνει την ιστορία του από το 1936, την χρονιά της ιδρύσεώς του από τον Γιάννη Ντάβαρη, τον προπάππο μας, έως σήμερα. Λόγω της θέσης του στην κεντρική πλατεία της Παιανίας, αποτέλεσε και αποτελεί ακόμη σήμερα βασικό πόλο έλξης της καθημερινής ζωής.
Η φιλοσοφία

Αναλαμβάνοντας την λειτουργία του εμείς – τα εγγόνια και τα δισέγγονά του – η κεντρική ιδέα και βασική μας έγνοια είναι να μπορούμε να προσφέρουμε τους μεζέδες και τα ποτά που τους συνοδεύουν, με την εξής φιλοσοφία: Οι μεζέδες πλέον δεν αρκεί να είναι οι παραδοσιακοί αυτοί που ξέρουμε· οφείλουν να περάσουν μέσα από τις ενημερωμένες και “ψαγμένες” γνώσεις του Chef Απόστολου Τακούλα και των μαγείρων μας, (ανθρώπων που έχουν ασχοληθεί ερευνητικά και διεξοδικά με το θέμα μαγειρική).

Το όραμα

Έτσι έχουμε φθάσει πολύ κοντά στο όραμά μας : Να μπορούμε να δίνουμε στον πελάτη μας μεζέδες με ιδιαίτερες γεύσεις, που συνοδεύουν άριστα την μεγάλη μας ποικιλία από Ούζα, Τσίπουρα, Μπύρες και Κρασιά, ότι δηλαδή πρέπει να παρέχει ένα σύγχρονο μεζεδοπωλείο.
Και η ιστορία του συνεχίζει να ξεδιπλώνεται…
Στην Υγειά σας!