Πρακτορείο Ασφαλίσεων Σπηλιοπούλου

Item image


«Ο πρωτοστάτης των Ασφαλίσεων»

Η εταιρεία μας πρωτοστατεί στο τομέα ασφάλισης εξειδικευμένων προϊόντων και θεωρούμε ότι διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό αφού μπορούμε να προσφέρουμε οποιαδήποτε μορφή ασφάλισης επιθυμεί ο πελάτης για οποιοδήποτε προϊόν ερευνώντας ολόκληρη την Ευρωπαϊκή αγορά με το καλύτερο δυνατό κόστος.

Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία εντοπίζουμε επακριβώς τους ασφαλιστικούς κινδύνους που χρήζουν καλύψεως, αναλύουμε  και προσδιορίζουμε  τα ασφαλισμένα κεφάλαια και ελαχιστοποιούμε το επιχειρηματικό ρίσκο.

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στην αναζήτηση της πλέον συμφέρουσας προσφοράς, την τοποθέτηση του κινδύνου σε αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, στη διαχείριση των αποζημιώσεων και βέβαια στην παρακολούθηση και τον χειρισμό των ανανεώσεων με τον διαρκή επανέλεγχο της αγοράς.

Με τον τρόπο αυτό ανοίγουμε για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά ένα παράθυρο στον κόσμο της ασφαλιστικής αγοράς. Μαζί μας είναι και νιώθει σίγουρος ότι έχει επιλέξει την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση.

Ασφαλιστικά προγράμματα

 1. Ζωής – Νοσηλευτικά – Έξω νοσοκομειακά – Ατυχημάτων.
 2. Φωτιάς – Σεισμού,  Κατοικίας – Καταστημάτων.
 3. Ασφαλίσεις κατά παντός κινδύνου Εργολάβων – Μηχανημάτων.
 4. Κάλυψη ομαδικών προγραμμάτων Ζωής και
 5. Κάλυψη ομαδικών προγραμμάτων πληρωμάτων.
 6. Αυτοκινήτου.
 7. Σκαφών – Πλοίων – Αεροσκαφών και Ελικοπτέρων.
 8. Ασφάλειες Αστικής Ευθύνης.
 9. Ασφάλειες Πιστώσεων και Εγγυήσεων.
 10. Νομική ΠροστασίαΟ στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε και να εκπροσωπήσουμε τα συμφέροντα των πελατών μας ώστε να νιώθουν ήσυχοι σε οποιαδήποτε ατυχία αντιμετωπίσουν στο μέλλον.Η μεγαλύτερη παροχή και καινοτομία που προσφέρει το γραφείο μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι η μελέτη και η έρευνα αγοράς, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Μπορούμε σε οποιονδήποτε πελάτη το επιθυμεί να κάνουμε μια πλήρη έρευνα της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες (Ευρωπαϊκή Πίστη , Enterprice , Αιγαίο )   και να του την παρουσιάσουμε, ακόμα και για την πιο εξειδικευμένη ασφάλιση, συγκρίνοντας rate ασφαλίστρου, καλύψεις και όρους ασφάλισης.

  Το μόνο που πρέπει να κάνει ο ενδιαφερόμενος είναι να επικοινωνήσει μαζί μας για να συμπληρώσουμε μαζί την αίτηση ασφάλισης που επιθυμεί