Παρμαζή Εύη Μεταφραστικό Κέντρο Τρίκαλα

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη
Item image


Η ανάγκη

Ως επαγγελματίας μεταφράστρια και επιμελήτρια κειμένων με μεγάλη πείρα στον κλάδο της μετάφρασης, βλέπω τη μετάφραση ως επικοινωνία μεταξύ των επιχειρήσεων και των πελατών τους, μεταξύ των πολιτών και των επίσημων οργανισμών, μεταξύ μιας ταινίας και του κοινού της. Για να ανταποκριθώ στις αυξανόμενες ανάγκες επικοινωνίας των πελατών μου, δημιούργησα, με βάση τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, ένα δίκτυο συνεργατών με τους οποίους έχουμε ως στόχο να παρέχουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες μετάφρασης συνεργαζόμενοι άψογα με τους πελάτες μας για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. 
Για να το πετύχουμε αυτό, παρέχουμε πάντοτε:

Μεταφράσεις  από επαγγελματιες

Όλες οι μεταφράσεις  γίνονται από επαγγελματίες μεταφραστές που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα και ειδικεύονται στον ανάλογο τομέα.

Προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας, κατανοούμε τις ανάγκες τους και διασφαλίζουμε ότι η μετάφραση είναι συνεπής με το ύφος και την ορολογία κειμένων που έχουν μεταφράσει στο παρελθόν.

Με έμφαση στην ποιότητα

Εφαρμόζουμε όλες τις κατάλληλες μεθόδους ποιοτικού ελέγχου, ώστε να διασφαλίσουμε ότι η μετάφραση δεν περιέχει λάθη, είναι κατάλληλη για τον σκοπό που την χρειάζεστε και δεν έχει αλλοιωθεί το ύφος του κει