Παρησ Ταβερνα,Καλα Νερα,ΠηλιοΓιο πολύ καλό φαγητό σε ωραία ατμόσφαιρα, σας προσκαλούμε στα Καλά Νερά, ακριβώς δίπλα από την θάλασσα.

Στην Ταβέρνα του Πάρη, θα απολαύσετε καλό φαγητό με τοπικές γεύσεις. Όλα τα φαγητά ετοιμάζονται με φρέσκα υλικά από την περιοχή και της καλύτερης ποιότητας.

Η Ταβέρνα προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις τόσο σε κρεατικά, όσο και σε ψάρι και θαλασσινά. Διαθέτει φρέσκο κρέας από τη σούβλα, αλλά και ψάρια από τα καίκια της περιοχής, φρέσκες σαλάτες και λαχανικά, μαγειρεμένα και σερβιρισμένα με ποικίλους τρόπους.

Θα συνοδεύεσετε το γεύμα σας με κρασί ή τσίπουρο από τοπικούς παραγωγούς και θα απολαύσετε το ζεστό περιβάλλον και την όμορφη θέα προς τη θάλασσα.

Ό όμορφος χώρος της Ταβέρνας του Πάρη και οι λαχταριστές γεύσεις που προσφέρει, είναι η ιδανική πρόταση μετά από μια μέρα στη θάλασσα, ή περιήγηση στο Πήλιο.

Η Ταβέρνα του Πάρη λειτουργεί από Μάϊο μέχρι τέλη Οκτωβρίου και περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στον όμορφο και ζεστό χώρο μας, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στα Καλά Νερά.