Μεταφορές - Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη, Οικιακές και Εμπορικές, TRANSPORTER-SMARTMOVE, Χαριτάκης Χρήστος

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη
Item image






Γνωστή για την αξιοπιστία της η μεταφορική εταιρεία transporter εδώ και 20 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τομέα των μετακομίσεων και μεταφορών στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα. Έχοντας στη διάθεσή μας άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό προσφέρουμε υπεύθυνα και αξιόπιστα τις υπηρεσίες μας. Η επιτυχία μας στηρίζεται στην επιμέλεια, το ήθος, την εξυπηρετικότητα, τον επαγγελματισμό αλλά και την σύγχρονη νοοτροπία εργασίας.

Διαθέτουμε μεταφορικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με καινούρια φορτηγά κατάλληλα να καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Εγγυόμαστε για την άνετη και ασφαλή μετακόμισή σας από σύγχρονα συνεργεία αποσυναρμολόγησης και συναρμολόγησης συσκευασίας και αμπαλάζ των επίπλων και γενικά της οικοσκευής σας, αποσύνδεσης και επανασύνδεσης των ηλεκτρικών συσκευών και όλων των φωτιστικών σας. Μπορούμε ακόμη να παρέχουμε ταχύτατη και αποτελεσματική μετακόμιση με ανυψωτικό μηχάνημα, αν εσείς το επιθυμείτε. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας!prosforaBanner1

Ακόμη κατανοώντας την δυσχερή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε προσφέρουμε ειδικά πακέτα μετακόμισης σε φοιτητές και στρατιωτικούς.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει οποιαδήποτε μεταφορά και μετακόμιση σε όλη την Ελλάδα με υπευθυνότητα & ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε το αμπαλάζ των επίπλων σας καθώς και την αποθήκευση, φύλαξη των αντικειμένων σας. Μεγάλη εμπειρία, ταχύτητα και συνέπεια.

Έχουμε καθημερινές φορτώσεις και εξυπηρετούμε 24 ώρες το 24ωρο.

Ειδικές τιμές για φοιτητές και στρατιωτικούς.
prosforaBanner-1

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας. Εμπιστευτείτε μας!