ΜΑΓΓΙΩΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Κατασκευές Αλουμινίου - Αλουμινοκατασκευές

Item image


Η εταιρία Μαγγιώσης ιδρύθηκε από τον Μαγγιώση Γιώργο το 1965 στο νομό Καρδίτσας, και σήμερα μετρά πάνω από 35 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο του αλουμινίου. Το 2009 η εταιρία πέρασε στη δεύτερη γενιά, τον Σπύρο Μαγγιώση , ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία καθώς εργαζόταν μαζί με τον πατέρα του. Η κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου και παραδοσιακών κάγκελων αποτελεί για εμάς οικογενειακή υπόθεση. Το μεράκι, η παράδοση και η τέχνη κληροδοτήθηκε από πατέρα σε γιό εναρμονίζοντας την πείρα 40 ετών με την τεχνολογία και την πρωτοπορία.

Η εταιρία παράγει κουφώματα όλων των τύπων όπως συρόμενα, ανοιγόμενα, ανασυρόμενα, φυσούνες με ή χωρίς θερμοδιακοπή και σε όλα τα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής. Πρόσθετα κατασκευάζουμε υαλοπετάσματα, σίτες, χωρίσματα εσωτερικών χώρων, παντζούρια και κάγκελα αλουμινίου καθώς επίσης κάθε τύπου ειδική κατασκευή.

Την επιχείρησή μας διακρίνει η συνέπεια, η εγγύηση, η ποιότητα κατασκευής και κατά κύριο λόγο η αμεσότητα, διαθέτοντας άριστη τεχνική κατάρτιση και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Η επιχείρηση Μαγγιώσης Σπύρος πληρεί όλες τις προϋποθέσεις, τόσο από σύγχρονο εξοπλισμό όσο και από τεχνογνωσία, για να ανήκει στους πιστοποιημένους κατασκευαστές αλουμινίου της εταιρείας EXALCO . Τα παραγώμενα κουφώματα αλουμινίου φέρουν τη σήμανση CE ενώ οι παραγωγικές διαδικασίες που ακολουθούνται είναι βάση των ευρωπαϊκών προτύπων .

Στην κοινωνία του σήμερα που όλα είναι απρόσωπα, εμείς μπορούμε και σας κοιτάμε στα μάτια, παρέχοντάς σας τις καλύτερες προτάσεις από άποψη αισθητικής, ασφάλειας και εξοικονόμησης ενέργειας για κάθε δομική ανάγκη.