Μάστορας Κωνσταντίνος Ανταλλακτικά Φορτηγών Πάτρα - Συνεργείο Φορτηγών Πάτρα

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη
Item image


Η Κ.Μάστορας & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1995 στην περιοχή της Πάτρας με σκοπό την επισκευή φορτηγών παντός τύπου. Οι μεγάλες της επιτυχίες στον τομέα αυτό, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό και τη κατάλληλη υποδομή, είχε ως αποτέλεσμα να διευρύνει τους ορίζοντές της και να επεκταθεί ακόμα περισσότερο. Συγκεκριμένα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ύστερα από πολύ κόπο, υπομονή αλλά και θυσίες, το 2004 ιδρύεται η δεύτερη ιδιόκτητη εγκατάστασή της, στη περιοχή της Πάτρας (Νέα Περιμετρική Οδό Πατρών-Πύργου)με όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Επίσης, η ΜΑΣΤΟΡΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ εκτός από την επισκευή επαγγελματικών οχημάτων, ασχολείται και με την εισαγωγή γνήσιων ανταλλακτικών και λιπαντικών από μεγάλους οίκους του εξωτερικού αλλά και από την Ελλάδα καθώς συνεργάζεται με αξιόπιστους προμηθευτές.

Επιπλέον,η εταιρία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ, τα οποία τοποθετούνται από το έμπειρο προσωπικό μας, κάνοντας το φορτηγό σας ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ τόσο στον χώρο στάθμευσης όσο και στον δρόμο.

Ακόμα,η ΜΑΣΤΟΡΑΣ & ΣΙΑ, έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα και στον χώρο του εμπορίου φορτηγών. Συγκεκριμένα, η συνεργασία με έμπιστους εμπόρους σε διάφορες χώρες του εξωτερικού έχει ως αποτέλεσμα την εισαγωγή σε άριστη κατάσταση φορτηγών, κάτι το οποίο άλλωστε, επιβεβαιώνουν και οι πελάτες μας. Κάτι το οποίο αξίζει να αναφερθεί είναι ότι πριν από κάθε πώληση, τα φορτηγά ελέγχονται πλήρως από το συνεργείο μας.

Συνοψίζοντας, η ΜΑΣΤΟΡΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ, θα εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους όσους βρίσκονται στον χώρο του επαγγελματικού αυτοκινητισμού, δείχνοντάς μας εμπιστοσύνη στη πολυετή πείρα μας και στην ποιότητα που σας παρέχουμε.
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ – ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ
Κωνσταντίνος Μάστορας & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η πολύχρονη πείρα μας, μαζί με την μακρόχρονη συνεργασία με τους καλύτερους προμηθευτές ανταλλακτικών φορτηγών, σας εγγυάται την ποιότητα, εγγύηση, αλλά και πάνω απ’όλα την ακριβέστατη παροχή του οποιουδήποτε ανταλλακτικού θα προμηθευτείτε από εμάς.

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Εμμανουήλ Ροίδη 80, Έξω Αγυιά – Πάτρα

Τ.Κ.: 264 42

Τηλ.: 2610 430.449, 2610 452.996

Fax: 2610 438.929