Καρακωνσταντής Δ.- Νεράντζος Δ. - Επισκευή Αμορτισέρ της Koni Καλλιθέα Αθήνα

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη
Item image


Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρία, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης ‘KONI SERVICE’, Δημήτριος Καρακωνσταντής και Δημήτριος Νεράντζος εγγυώνται και εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα για το αυτοκίνητό σας.

Η επιχείρηση δεν διαθέτει μόνο τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και μοναδική τεχνογνωσία. Αναλαμβάνει την επισκευή των αναρτήσεων, ευθυγραμμίσεις και ζυγοσταθμίσεις για κάθε τύπο αυτοκινήτου. Όμως, εξειδικεύεται στα αμορτισέρ της koni. Το επίσημο service koni στεγάζεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο στην καρδιά της Καλλιθέας.

Το προσωπικό είναι πλήρως καταρτισμένο και εξειδικευμένο, και σε συνδυασμό με την μακροχρόνια εμπειρία των υπευθύνων εξασφαλίζει την παροχή άριστων υπηρεσιών.

Στην ‘KONI SERVICE’ θα συναντήσετε εξαιρετικά φιλική εξυπηρέτηση και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Πρωταρχικές ασχολίες μας η σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου, τα service και ο σωστός καθαρισμός του ψεκασμού.Η συνεχή έρευνα όμως πάνω στο χώρο του αυτοκινήτου μας έχει Επισκευές αμορτισέρ σύμφωνα με τις οδηγικές απαιτήσεις του πελάτη
Χαμήλωμα των ήδη υπαρχόντων ελατηρίων για καλύτερο κράτημα
Διάτρηση σε δισκόπλακες σύμφωνα με τις οδηγικές απαιτήσεις του πελάτη για καλύτερο φρενάρισμα σε όλες τις καιρικές συνθήκες.