Κτηνιατρικός Κόσμος Κτηνιατρικά Είδη Φάρμακα - Ζωοτροφές - Συμπληρώματα Διατροφής - Είδη Pet - Μελισσοκομικά Είδη Πάτρα, Καραγεωργόπουλος Ιωάννης

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη
Item image


Ο Κτηνιατρικός Κόσμος βρίσκεται στην Πάτρα και προσφέρει τα πάντα γύρω από τις ανάγκες ενός κατοικιδίου (φάρμακα, τροφές, αξεσουάρ κ.ά.). Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων, που καλύπτει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες. Το κατάστημά μας εξυπηρετεί καθημερινά ιδιοκτήτες κατοικιδίων, εκτροφείς και εκπαιδευτές σκύλων, κτηνοτρόφους, πτηνοτρόφους, αγρότες και κυνηγούς που ψάχνουν πιο εξειδικευμένα προϊόντα.

Στον Κτηνιατρικό Κόσμο, στην Πάτρα, θα βρείτε: κτηνιατρικά φάρμακα, ζωοτροφές, κτηνιατρικά είδη, συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, προγράμματα διατροφής και αξεσουάρ για κατοικίδια. Διαθέτουμε, ακόμα, μελισσοκομικά είδη. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει γνώση και αγάπη για τα ζώα και θα δώσει λύση σε κάθε ανάγκη σας.

Το κατάστημα εξυπηρετεί επίσης το Ρίο, αλλά και τον υπόλοιπο νομό της Αχαΐας. Ανανεώνοντας διαρκώς την ποικιλία επιλογών σε κάθε προϊόν που διαθέτουμε, στοχεύουμε στη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.