Καυσόξυλα Χαλάνδρι Αθήνα

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη
Item image


Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια. Όλα τα καυσόξυλα που θα βρείτε στο κατάστημά μας είναι Ελληνικά , στεγασμένα  φυλάσσονται μακριά από παράγοντες υγρασίας και είναι έτοιμα προς καύση.
Βρείτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς καυσόξυλα σε μεγάλες ποσότητες μέσα από τις καλύτερες ποικιλίες. Αναλαμβάνουμε την αποστολή κατ’ οίκον και διαθέτουμε μικρό όχημα για να έχουμε εύκολη πρόσβαση παντού. Βρείτε ακόμα κάρβουνα για μακρά καύση, κάρβουνα συσκευασμένα, κάρβουνα για ψησταριές. Συνδυάστε οικονομία και απόδοση επιλέγοντας την επωνυμία μας στην Αθήνα.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται πάντοτε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει άμεσα και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από το χώρο μας για να ενημερωθείτε για τις ανταγωνιστικές μας τιμές και τα προνόμια που μπορείτε να επωφεληθείτε. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για τη σταθερή προτίμηση που δηλώνετε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας προσφέροντας οικονομία και ποιότητα.