Καυσοξυλα, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΚΗΣΕμπιστευτείτε μας και δεν θα έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις, λιγότερα ξύλα, κρυφές χρεώσεις. Αναζητούμε σταθερούς πελάτες. Καλέστε μας να σας δώσουμε την προσφορά μας ή ελάτε από το κατάστημα μας.

 

Αγοράστε κατάλληλη ποικιλία απο ξυλα: άλλη ποικιλία καυσόξυλα χρειάζεται σε χρήση  μπάρμπεκιου ενώ άλλη ποικιλία θα προμηθευτείτε εάν ενδιαφέρεστε μόνο για ξύλα για τζάκι. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες για την καύση και απόδοση της ελιάς, οξιάς, πεύκου, πουρνάρικαι δρυ. Υπάρχουν πολλές διαφορές από δέντρο σε δέντρο όσο αφορά την φλόγα που βγάζουν όταν καίγονται, τη διάρκεια καύσης, τα κάρβουνα που αφήνουν μετα την καύση τους, το βάρος, εάν σκάνε όταν καίγονται και πολλά άλλα. Επίσης σημαντική διαφορά είναι η θερμογόνος δύναμη του κάθε ξύλου με πρωτοπόρο το έλατο στις 4900 μονάδες ενώ ουραγός θα λέγαμε είναι η ελιά. Γενικά, εαν δεν αναζητούμε κάποια ιδιαίτερη χρήση μια μίξη από 2 ή 3 ποικιλίες απο στεγνά ξυλα (οπως οξυά δρυς ελιά ή οξυά δρυς πουρνάρι) θα έχει ένα καλό αποτέλεσμα. Επίσης η ελάτη είναι από τα χαρισματικά  και ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, όμως δύσκολα απαντάτε στην Αθήνα.
Αγοράστε έγκαιρα τα καυσοξυλα σας και αποθηκευστε τα σε χώρο που αερίζεται επαρκώς.

Εκτός από ξύλα για τζάκι Θα βρείτε

μεγάλη ποικιλία από μπρικέτες, πέλλετ, ζωοτροφές, καστανόχωμα, κάρβουνα και είδη μπάρμπεκιού.  Είτε ερχεστε από βόρεια προάστια όπως πεντέλη, πεύκη, βριλήσσια ή από νότια προάστια θα μας βρείτε εύκολα  από την Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας μέσω γέφυρας μεταμόρφωσης. ΔΙΑΝΕΜΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ