Καραγιάννης Απόστολος Συστήματα Ασφαλείας

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη
Item image


EUROGUARD έχει μια μακρά παρουσία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας.

Το 1980 με τη μορφή μιας ατομικής επιχείρησης έχει εγκαταστήσει ήδη αρκετά  συστήματα συναγερμού  και εισάγει τον πρώτο δέκτη για Κέντρο Λήψης Σημάτων στην Ελλάδα της κατασκευάστριας εταιρίας ADEMCO και λαμβάνει μόνο τα σήματα Γενικός Συναγερμός , Φωτιάς, Μπουτόν Ληστείας, και Διακοπής Ρεύματος.

Το 1983 λαμβάνουμε τα πρώτα σήματα ‘Οπλισης – Αφόπλισης.

Το 1984 είναι το πρώτο κέντρο στην Ελλάδα που φιλοξενεί συνδρομητές άλλων εγκαταστατών.

Το 1986 ήταν το πρώτο κέντρο στην Ελλάδα που λαμβάνει συναγερμό από κάθε ζώνη ξεχωριστά.

Το 1987 έως το 1991 εισάγει σταδιακά  άλλους δυο δέκτες για τη λήψη σημάτων συναγερμού και με την εφαρμογή των ηλεκτρονικών υπολογιστών αναπτύσσει δικό της λογισμικό επεξεργασίας για Κέντρα Λήψης Σημάτων.

Το 1993 συνεργάζεται για πρώτη φορά με εξωτερικούς προγραμματιστές για την περαιτέρω ανάπτυξη προγραμμάτων για Κέντρα Λήψης Σημάτων και αγοράζει το πρόγραμμα ALFA.

Το 1994 είναι η πρώτη στην Ελλάδα που δέχεται σήματα σε format Contact ID.

Το 1996 αλλάζει τη νομική της μορφή σε Ο.Ε με την συμμετοχή στην εταιρία άλλων δύο μελών. Μαζί με άλλες εταιρίες και επιχειρήσεις του κλάδου, παίρνει μέρος στην πρώτη έκθεση συστημάτων συναγερμού που γίνεται στην Αθήνα και στην πρώτη έκθεση στη Θεσσαλονίκη.

Στα τέλη του 1997 παραγγέλλει τον πρώτο δέκτη OSBORNE HOFFMAN 2000 στην Ελλάδα και εφαρμόζει πρώτη την αναγνώριση κλήσης, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια στους πελάτες της.

Το 2000 στέλνει τα πρώτα μηνύματα (SMS) σε κινητά τηλέφωνα των πελατών της.

Το 2001 περνά στο καλύτερο ελληνικό πρόγραμμα για Κέντρα Λήψης Σημάτων της παγκόσμιας αγοράς, το KERVEROS από την εταιρία terracom με την οποία συνεργάστηκε και στο παρελθόν για το πρόγραμμα ALFA.

 Το 2003 δέχεται σήματα από οποιοδήποτε γνωστό σύστημα συναγερμού σε οποιοδήποτε format επικοινωνίας.

Το 2005 η εταιρία γίνεται Ε.Π.Ε και επενδύει σε υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο αξίας 22.000 € και καταγράφει όλες τις τηλεφωνικές κλήσεις, εισερχόμενες και εξερχόμενες.

Το 2007 αγοράζει από την εταιρία ALPHA ΕΠΕ των πρώτο δέκτη enigma ii στην Ελλάδα με δυνατότητα λήψης σημάτων μέσω internet.

Το 2009 τα πρώτα GPRS, για την σύνδεση των συστημάτων συναγερμού μέσω internet κινητής τηλεφωνίας, κάνουν την εμφάνισή τους και παράλληλα τα τελευταία χρόνια η EUROGUARD παρουσιάζει πολλές εφαρμογές όπως το kerveros live,  kerveros IVR , kerveros QR Patrol κ.α. με αποκλειστικό στόχο την μεγαλύτερη ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Το 2011 ολοκληρώνει με επιτυχία πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007-2013 ύψους 97.000 € και ανανεώνει ολόκληρο τον εξοπλισμό προθέτοντας επιπλέον νέο υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο IP της CISCO και 4 νέους δέκτες IP enigma ii καθώς και 2 νέα πανίσχυρα server της HP για την μεταφορά εικόνας.