ΚΑΝΤΖΟΣ Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε. Γαλακτοκομικά Προϊόντα

Item image


Η εταιρεία παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων ΚΑΝΤΖΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ξεκίνησε το 1968 ως ένα μικρό γαλακτοπωλείο στη Σπερχειάδα, κοντά στη Λαμία. Σήμερα, 45 χρόνια μετά, τα προϊόντα της εταιρείας έχουν κατακτήσει τις αγορές όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Βόρειας Ευρώπης, αποκτώντας διεθνή αναγνώριση.

Πρώτο προϊόν της επιχείρησης ήταν το πρόβειο γιαούρτι, το οποίο παρασκεύαζε ο ιδρυτής της Ηλίας Κάντζος με γάλα από το δικό του κοπάδι. Σιγά – σιγά η φήμη του εξαπλώθηκε χάρη στην εξαιρετική ποιότητα του και το 1994 το γαλακτοπωλείο έγινε βιοτεχνία, περνώντας στα χέρια της δεύτερης γενιάς της οικογενειακής επιχείρησης, στον υιό Ιωάννη Κάντζο.

Συνδυάζοντας την παράδοση με τις νέες τεχνολογίες και με σταθερή προσήλωση στην υψηλή ποιότητα, η εταιρεία επεκτάθηκε ακόμα περισσότερο και το 2006 έγιναν τα εγκαίνια του νέου εργοστασίου έκτασης 1.000 τ.μ. Σήμερα, στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτουν διεθνείς πιστοποιήσεις ποιότητας, συνεχίζεται η παρασκευή γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο. Πλέον η ΚΑΝΤΖΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. έχει εδραιώσει την παρουσία της στον κλάδο, με φημισμένα προϊόντα που έχουν βραβευθεί για την ποιότητα και τη γεύση τους.