ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Item image


Η renovat προμηθεύει την ελληνική αγορά με γερμανικά δομικά υλικά ποιότητας.

Η εταιρεία μας επιλέγει μετά από μακροχρόνια έρευνα τους κορυφαίους στο είδος τους γερμανικούς οίκους, εκείνους δηλαδή που θα επέλεγε ο απαιτητικός Γερμανός καταναλωτής για κατασκευές επιπέδου στην χώρα του.

Και όπως και εκείνος προμηθεύεται μόνον προϊόντα που παράγονται στο έδαφος της Γερμανίας και όχι σε τυχόν θυγατρικές μονάδες γειτονικών χωρών, έτσι και ο πελάτης της renovat θα μπορεί από το barcode επί της συσκευασίας να είναι βέβαιος για την χώρα παραγωγής ( barcode Γερμανίας = 400-440 ). Βέβαια για τον λόγο αυτό δεν θα μπορέσει να ανατρέξει σε περιγραφή και οδηγίες χρήσης επί της συσκευασίας ούτε καν στα αγγλικά. Αντ΄ αυτού όμως η renovat θα τον προμηθεύσει με αναλυτικά ελληνικά τεχνικά φυλλάδια με εικόνες, τομές και περιγραφές εφαρμογών από το υπόγειο έως την στέγη βήμα προς βήμα.

Φιλοσοφία της renovat είναι να τροφοδοτεί εκείνους τους μηχανικούς που ενδιαφέρονται για μόνιμες λύσεις στον χώρο της κατασκευής και της επισκευής, δηλαδή όσους έχουν κατανοήσει την διαφορά μεταξύ του φθηνού και του οικονομικού .

Η renovat συνεχίζει πάντα να ερευνά, ότι καλύτερο προσφέρει η γερμανική μόνον βιομηχανία για κατασκευές στο γερμανικό έδαφος και να το προσφέρει, με παράλληλη παροχή τεχνογνωσίας και πλήρη τεχνική κάλυψη, στον Έλληνα κατασκευαστή.Η Renovat εισάγει ανώτατης ποιότητας προϊόντα, επιλεγμένων Γερμανικών οίκων.

Έτσι, αναγκαστικός σκοπός της Renovat καταλήγει να είναι, η τροφοδότηση με υλικά και τεχνογνωσία, εκείνων των μηχανικών και ιδιοκτητών, που ενδιαφέρονται για τις μόνιμες λύσεις στον χώρο της κατασκευής και της επισκευής. Με άλλα λόγια για τις λύσεις που είναι τελικά οι οικονομικές και όχι οι «φθηνές». Η γενικότερη πείρα έχει αποδείξει ότι το μόνο μόνιμον που προσφέρουν οι δεύτερες, είναι μια αδιάκοπη οικονομική αφαίμαξη, συνοδευόμενη από μια, εξαρχής, μείωση της αξίας της κατασκευής.Είμαστε εδώ για σας και σας συμβουλεύουμε για ό,τι χρειαστείτε σχετικά με την κατασκευή και τη συντήρηση.Πάντα ένα βήμα μπροστά στην οικολογία. Όλα τα προϊόντα μας στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος.Μέσα από έγχρωμες αναλυτικές τρισδιάστατες τομές, σκίτσα AutoCad, Video εφαρμογών κλπ. καθοδηγείται κανείς στο να συνδυάσει τον τρόπο, με το υλικό που αντιστοιχεί ακριβώς στις συγκεκριμένες απαιτήσεις της κατασκευής.Το σύστημα θερμοπρόσοψης (ETICS) της Ceresit συμπληρώνει σαράντα πέντε χρόνια ζωής και τεχνολογικής ωρίμανσης. Για την παραγωγή του συστήματος αυτού που φέρει το όνομα Ceretherm κατασκευάστηκε πρόσφατα από την μητρική εταιρεία Henkel, ένα νέο αποκλειστικό εργοστάσιο.Το σύστημα Ceretherm προέρχεται λοιπόν από έναν παραγωγό, που σε αντίθεση με όλους τους άλλους παραγωγούς συστημάτων ETICS στην Γερμανία, δεν ανήκει στον χώρο της βιομηχανίας χρωμάτων αλλά στην στεγανοποιητική βιομηχανία. Μπορεί λοιπόν να φανταστεί κανείς πόσο βαραίνουν τα τεχνικά και κατασκευαστικά του χαρακτηριστικά πέραν των αισθητικών. Το σύστημα Ceretherm δίνει την δυνατότητα πολλών υποεπιλογών που κάποια από αυτές είναι η ιδανική για το εκάστοτε κτίριο. (π.χ, Popular, Classic, Winter, Premium, Ceramic & Express).