Ηotel Moireas, KαλαματαΤο ξενοδοχείο ΜΟΙΡΕΑΣ είναι μόλις 5 μέτρα από την θάλασσα και 10 χιλιόμετρα από την πόλη της Καλαμάτα, στο Ακρογιάλι – Αβίας. Καλαμάτα είναι πόλη της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, πρωτεύουσα του νομού Μεσσηνίας και λιμάνι της νότιας ηπειρωτικής Ελλάδας. Είναι κτισμένη στους πρόποδες του όρους Ταΰγετος και στην καρδιά του Μεσσηνιακού κόλπου.Ξεκινώντας από την Βέργα, περνώντας τη Μικρά Μαντίνεια, διασχίζοντας το Αρχοντικό και την Παλιόχωρα μόλις 10 χλμ. έξω από την πόλη της Καλαμάτας και αφού το βλέμμα μας έχει μια τρελή ικανοποίηση από τις απίθανες εναλλαγές του πράσινου και του μπλε σε όλους τους τόνους, εκεί που νομίζεις ότι ο δρόμος τελείωσε τα μάτια σου χάνονται βλέποντας μπροστά τους το άπειρο σε χρώμα γαλάζιο. Ουρανός και θάλασσα ένα, ο επισκέπτης έχει φτάσει στο ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ – ΑΒΙΑΣ εκεί που βρίσκεται το συγκρότημα«MOIREAS APARTMENTS» έχοντας εξασφαλίσει την διαμονή σας το ταξίδι των αισθήσεων μπορεί να συνεχιστεί, χορεύοντας σε τρελούς ρυθμούς στη Σάντοβα και τις Κιτριές και από κει στη Στούπα, στον Αγ. Νικόλαο, στην Καρδαμύλη, στο Οίτυλο, στα σπήλαια Δυρρού για να επιστρέψει και πάλι στο πανέμορφο Ακρογιάλι (MOIREAS APARTMENTS) έχοντας πλουτίσει το άλμπουμ των φωτογραφιών του με απίθανα τοπία.

Στα «MOIREAS APARTMENTS» όλα τα στούντιο είναι δίχωρα και τρίχωρα για να μπορεί μια οικογένεια να απολαύσει άνετα τις διακοπές τις και για τα ζευγάρια να χαρούν την αίσθηση μιας σουίτας, ενώ προσφέροντας υπηρεσίες καθημερινής καθαριότηταςέχουν την δυνατότητα όλα τα μέλη της οικογένειας να περάσουν ξεκούραστα.

 

Το προνόμιο της θέας το έχουν όλα τα στούντιο διαθέτοντας μπρος και πίσω βεράντα απολαμβάνοντας τη θέα στη θάλασσα αλλά και στους όμορφους ελαιώνες χαζεύοντας δε την κορυφή του Ταϋγέτου που στέκεται επιβλητικά πάνω από αυτούς. Η ύπαρξη ψυγείου,κουζίνας πλήρως εξοπλισμένη δίνει τη δυνατότητα για την συντήρηση αλλά και την παρασκευή ενός γρήγορου και εύκολου φαγητού ενώ η ύπαρξη του κλιματιστικού διατηρεί μια δροσερή ατμόσφαιρα απολαμβάνοντας της ενημερωτικές εκπομπές τηςτηλεόρασης. Στο μπάνιο μας υπάρχουν προϊόντα για την καθημερινή μας φρεσκάδα.

 

Από το συγκρότημα μας δεν θα μπορούσε να λείπει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων για όσους θα θέλανε να ξεχάσουν την ύπαρξη του και να αφεθούν στις ευεργετικές ιδιότητες της πεζοπορίας αφού οτιδήποτε και να θέλουν μπορούν να το βρουν μες στοΑΚΡΟΓΙΑΛΙ. Από καφέ – πρωινό – ταβέρνα, εστιατόριο, mini market, bar, αλλά και υπηρεσίες delivery από διπλανές περιοχές.

 

Δεν μένει παρά να πάρετε το αγαπημένο σας μαγιό για ατελείωτο κολύμπι αφού βγαίνετε από την πόρτα μας και βουτάτε στη θάλασσα και να μας επισκεφθείτε!