ΖΟΡΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Φανοποιείο Βαφές Αυτοκινήτων Κόρινθος -Ανταλλακτικά Καινούργια Και Μεταχειρισμένα Εμπορία Αυτοκινήτων Αξεσουάρ Κόρίνθος

Item image


Η εταιρία του Κου Ζορμπά Δημιουργήθηκε απο το 1985 και απο τότε ασχολέιται με το εμπόριο μεταχειρισμένων οχημάτων -Βαφείο Ανταλλακτικά γνήσια και μεταχειρισμένα και πάντα με την καλύτερη εξυπηρέτηση προς τον πελάτη.

Στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών σε όλους τους πελάτες. Όταν ο υψηλός επαγγελματισμός συνδυάζεται με τη φιλικότητα και το ζεστό ανθρώπινο ενδιαφέρον, τότε μπορούν να αναπτυχθούν σχέσεις εμπιστοσύνης.
Σε αυτή τη φράση συμπυκνώνεται όλη η φιλοσοφία μας. Γνωρίζουμε ότι το αυτοκίνητό σας είναι η προσωπική κινητή σας περιουσία και το σεβόμαστε. Κατανοούμε την ανάγκη σας να εξασφαλίσετε τις πιο αξιόπιστες λύσεις στο συντομότερο χρόνο και με το χαμηλότερο κόστος και φροντίζουμε να έχετε κάθε στιγμή «πλήρη εικόνα» για όλα.
Πιστεύουμε και αγαπάμε τη δουλειά μας. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τις τεχνολογικές εξελίξεις, εμπλουτίζοντας διαρκώς την τεχνογνωσία και την κατάρτιση, τη δική μας και των ανθρώπων μας. Μέσα απ’ όλα αυτά, επιτυγχάνουμε τη μια και μοναδική μας φιλοσοφία: Να έχουμε πάντα γύρω μας απόλυτα ευχαριστημένους πελάτες