Γρηγόρης Λέλος Just Dance School Σχολή Χορού Καλαμάτα

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη
Item image


Ο ΧΟΡΟΣ ΣΑΝ ΤΕΧΝΗ Ο ΧΟΡΟΣ ΣΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΣΑΝ ΕΚΦΡΑΣΗ…Ο χορός είναι η συνεχής προσπάθεια να μαθαίνουμε στο σώμα μας να ‘μιλάει’……να αισθάνεται, να υπακούει και στη συνέχεια να εκτελεί! Όταν κατορθώνεται αυτό το σώμα εκφράζεται και ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ …απελευθερώνεται και μαθαίνει να κινείται ουσιαστικά μέσα σε πραγματικό χώρο και χρόνο. Το σώμα αποκτάει αρμονία , χάρη και …στυλ!!! Η «Just Dance School» εμπνευσμένη από τα παραπάνω και θέλοντας να διατηρήσει σωστά την έννοια του τίτλου της έχει ως σκοπό να αφυπνίσει στους μαθητές της την καλλιτεχνική παιδεία, να καλλιεργήσει το ήθος και την πειθαρχία , να ενισχύσει την κοινωνικότητα και όλα αυτά με αγάπη και επαφή στις τρυφερές και ευαίσθητες ηλικίες τους.

Τα μαθήματα που διδάσκονται στη σχολή μας…

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ ένα μάθημα που μας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας μέσα από ‘φόρμες’ και ‘μοτιβα’ της τεχνικής του μαθήματος. Το σώμα αλλάζει δυναμική, μεταφέρεται στο χώρο, κινείται μέσα στο χρόνο, παίρνει προκλήσεις για αυτοσχέδιες χορογραφίες!

HIP HOP: Χορός μοντέρνος που γυμνάζει σώμα και μυαλό με απίθανες χορογραφίες

 ZUMBA®: To ZUMBA® είναι ένα δυναμικό, διασκεδαστικό και αποτελεσματικό πρόγραμμα γυμναστικής εμπνευσμένο από το Latin και το Fitness και συμπεριλαμβάνει Latin και διεθνή μουσική καθώς και χορευτικές κινήσεις που είναι εύκολες για όλους, με στόχο να βελτιώσει την φυσική κατάσταση του ασκούμενου!

ORIENTAL: Χορός γεμάτος παράδοση από τις πιο βαθιές πηγές της Αιγύπτου….χορογραφίες που θα σε ταξιδέψουν μέχρι την αγορά του Αλ Χαλιλι!

Επίσης στην σχολή μας διδάσκονται και οι εξής χοροί: comersial, ανατολιτικος λάτιν, house, όπιν λόκιν.

Ο δάσκαλος της σχολής είναι κάτοχος διπλώματος UTC!!!

Υπάρχουν τμήματα παιδικά και ενηλίκων.

Σας περιμένουμε στην σχολή μας για μία αξέχαστη γεμάτη από χορό χρονιά!!!

σχολή χορού