ΓΡΑΨΑ (Κυψέλη)

Item image


Το 1984 ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα, πρωτοπόρος, δημιούργησε την ξενόγλωσση εκπαίδευση με Ευρωπαϊκά standards. Κάθε χρόνο πάνω από 4.500 σπουδαστές μαθαίνουν ξένες γλώσσες κοντά μας, με 1200+ επιτυχόντες στις Εξετάσεις Πτυχίων.

Με καθηγητές-ελίτ, εκπαιδευμένους στο σύστημα ΓΡΑΨΑ και από το University of Oxford, Department for Continuing Education
Mε μαθήματα βιωματικά, εμπλουτισμένα (NLP – προσαρμόζονται δηλαδή στα διαφορετικά μαθησιακά στυλ κάθε σπουδαστή: οπτικό-ακουστικό-κιναισθητικό) και διαδραστικά
Με ευέλικτα ωράρια και 5000(!) κάθε χρόνο, επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ ώρες για αναπλήρωση μαθημάτων ή κάλυψη αδυναμιώνΣτον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ επιδιώκουμε να έχουμε καθηγητές-ελίτ. Ανθρώπους με ταλέντο και πάθος για τη δουλειά τους! Με αγάπη για τη διδασκαλία, με έμφυτες ικανότητες επικοινωνίας και παρακίνησης των άλλων μιας και η διδασκαλία είναι, βασικά, επικοινωνία και παρακίνηση.

Με αυστηρές δοκιμασίες επιλογής, συνεχή Ποιοτικό Έλεγχο και συνεχή εκπαίδευση. Μόνο έτσι μπορούμε να «παραδίδουμε» άριστο εκπαιδευτικό έργο και να διασφαλίζουμε απόλυτα την ποιότητα σπουδών.

Οι καθηγητές ΓΡΑΨΑ επιλέγονται με τις πιο ολοκληρωμένες γνωστικές διαδικασίες: test γνώσεων και trial lesson με πιλοτικό κοινό.

Καθηγητές – ελίτ
Επιμορφώνονται στη Μεθοδολογία, τη Διδακτική και το σύστημα ΓΡΑΨΑ, από εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς εκπαιδευτές όπως το παγκοσμίου φήμης OUDCE-University of Oxford Department for Continuing Education στα αντικείμενα: Class Management, Lexical Approach, Teaching English to Young Learners, Teaching English to Adults, Exam Preparation Classes, Teaching English through Drama, Grammar / Special Difficulties, Syllabus Analysis, Βιωματική Προσέγγιση και Neuro-Linguistic Programming.Οι καθηγητές ΓΡΑΨΑ έχουν δυνατά Πτυχία, είναι χαμογελαστοί, αισιόδοξοι και σύγχρονοι στη σκέψη. Διδάσκουν σ’ ένα περιβάλλον Ανοιχτό και Δημιουργικό, ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την καινοτομία και ταυτόχρονα βοηθά εξατομικευμένα τους σπουδαστές μας να πετυχαίνουν τους στόχους τους, ανάμεσά τους και την απόκτηση Πτυχίων. Στα ΓΡΑΨΑ έχουμε πάνω από 1.000 επιτυχόντες, κάθε χρόνο, στις εξετάσεις Πτυχίων!Υπεροχή 5 σημείων

Τα Μαθήματα και τα προγράμματα σπουδών μας στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά:

Είναι μοντέρνα, με έμφαση στην απόλυτη ικανοποίηση του σπουδαστή και φρέσκιες ιδέες. Διδάσκουν τη «μάχιμη» γλώσσα για εργασία ή σπουδές.
Παράγονται από ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό επιτελείο
Περιέχουν πολλά καινοτόμα εκπαιδευτικά «προϊόντα» (GetWhatYouNeed®, The Flexible Choice, Peer Teaching®, Write & Win®, Πρωτοποριακές Τεχνικές Μαθημάτων κλπ).
Είναι βιωματικά και «εμπλουτισμένα» (NLP) ώστε να αξιοποιούν τα διαφορετικά μαθησιακά στυλ των σπουδαστών. Δεν είναι ‘κλασικά’ μαθήματα
Είναι τεχνολογικά προηγμένα: πλατφόρμα Grapsa Virtual Classroom
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ δημιούργησε την ταχύρυθμη εκπαίδευση ενηλίκων με ευρωπαϊκές προδιαγραφές το 1984 παρέχοντας υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά σε 4.500 σπουδαστές το χρόνο.

Τα πρωτότυπα και εμπνευσμένα προγράμματά μας παράγουν πάνω από 1.000 επιτυχόντες κάθε χρόνο στις εξετάσεις ανώτερων πτυχίων Ξένων Γλωσσών. Για αυτό και είμαστε ηγέτες στην Ξενόγλωσση Εκπαίδευση νέων ενηλίκων (φοιτητών, εργαζομένων, στελεχών).

Η επιτυχία αυτή δεν είναι βέβαια τυχαία. Βασίζεται στην ακαδημαϊκή φιλοσοφία ΓΡΑΨΑ, απόσταγμα ετών εμπειρίας και εξειδίκευσης. Τα προγράμματα σπουδών μας, μοντέρνα και με φρέσκιες ιδέες, παράγονται από ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό επιτελείο, ελέγχονται σε πιλοτική τάξη και αποτελούν ένα πολύτιμο εργαλείο για τον διδάσκοντα.

Περιέχουν πολλά καινοτόμα εκπαιδευτικά προϊόντα (GetWhatYouNeed, The Flexible Choice, Peer Teaching, Write&Win) που τα διαφοροποιεί και τα καθιστά μοναδικά. Γι’ αυτό τα ΓΡΑΨΑ δεν είναι κοινά φροντιστήρια.