ΓΕΡΑΝΟΙ «Δ.ΓΚΟΡΙΛΑΣ-Γ.ΓΚΟΡΙΛΑΣ»Εταιρεία ανυψωτικών μηχανη- μάτων και ειδικών μεταφορών με έδρα την Καρδίτσα. Διαθέτει ανυψωτικά μηχανήματα έως 200 τόνων και 80 μέτρα ύψος, παπαγάλους έως 850 τονόμετρα και 31 μέτρα ύψος. Φορτηγά για ειδικές μεταφορές και ειδικές νταλίκες ανοιγόμενες έως 36 μέτρα.

Ιδρύθηκε το 1973 από τον Σωτήριο Γκορίλα και είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που συνεχίζουν οι υιοί του, Δημήτριος και Γεώργιος. Εξοπλίζεται κάθε χρόνο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Στόχος της εταιρείας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών οικονομικά, γρήγορα και προπάντων ασφαλέστερα.

Η εταιρεία μας έχει λάβει μέρος στα μεγαλύτερα έργα που έγιναν στην Ελλάδα: Στάδιο Καραϊσκάκη, Στάδιο Καλατράβα, αεροδρόμιο Ε. Βενιζέλος και πολλά άλλα. Έχουμε τοποθετήσει τα μεγαλύτερα δοκάρια 150 τόνων στην γέφυρα Αχελώου στην Ιώνια οδό (ανάδοχος ΤΕΡΝΑ Α.Ε.).

Τοποθετούμε κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ανεμογεννήτριες και πυλώνες της Δ.Ε.Η. στα πιο δυσπρόσιτα και δύσβατα σημεία των βουνών της Ελλάδας και για τον λόγο αυτό έχουμε εξοπλισθεί με τα πιο κατάλληλα μηχανήματα που υπάρχουν (4×4, 6×4, 8×4, 8×8).

Η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητες της στο χώρο των Κοντέινερ, για πωλήσεις και ενοικιάσεις Κοντέινερ, και στο χώρο της πώλησης λυόμενων κατοικιών με πάνελ σε όλες τις διαθέσιμες διαστάσεις.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες (ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡΑΣ, J & P ΑΒΑΧ, ATTIKAT, INTPAKAT). Η πολυετή πείρα μας στην εργασία μας επιτρέπει να δίνουμε λύση σε όλες τις δύσκολες εργασίες στον τομέα των γερανών και των μεταφορών διότι για εμάς τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο.