Βρυώνης Δημήτρης Φανοποιείο -Βαφείο, Στενάκια Ασπροχώματος Καλαμάτα

Item image


Ποιοι Είμαστε Δραστηριότητα της επιχείρησης μας είναι η φανοποιία – βαφή αυτοκινήτων. Ένα ευαίσθητο και παρεξηγημένο ίσως κομμάτι του αυτοκινήτου, το οποίο όμως γνωρίζουμε τόσο καλά που μπορούμε να εγγυηθούμε γραπτώς για την ποιότητα των εργασιών μας. Γιατί να μας επιλέξετε team labrinos Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική σχέση με τον πελάτη, κατανοούμε απολύτως τις ανάγκες του και το αποδεικνύουμε εμπράκτως με άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση. Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσia…Ποιοι ΕίμαστεΔραστηριότητα της επιχείρησης μας είναι η φανοποιία – βαφή αυτοκινήτων. Ένα ευαίσθητο και παρεξηγημένο ίσως κομμάτι του αυτοκινήτου, το οποίο όμως γνωρίζουμε τόσο καλά που μπορούμε να εγγυηθούμε γραπτώς για την ποιότητα των εργασιών μας.
Γιατί να μας επιλέξετεteam labrinosΔίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική σχέση με τον πελάτη, κατανοούμε απολύτως τις ανάγκες του και το αποδεικνύουμε εμπράκτως με άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση.Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, βασικό μας μέλημα είναι η ουσιαστική και ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη. Με συνεχείς αναβαθμίσεις, ανανεώσεις εξοπλισμού, εξέλιξη τεχνοτροπίας, ελεγχόμενο και ποιοτικό ανθρώπινο δυναμικό, πετυχαίνουμε το καλύτερο για εσάς.Η επιλογή των προμηθευτών και συνεργατών μας γίνεται με αυστηρά κριτήρια, ενώ παράλληλα διαθέτουμε εγκεκριμένο εξοπλισμό και επώνυμα αναλώσιμα υλικά συναρμολόγησης και βαφής.Επιπλέον ο πελάτης που θα μας αναθέσει την επισκευή του τρακαρισμένου αυτοκινήτου του θα λάβει ένα πακέτο παροχών που θα τον απαλλάξει από κάθε πρόβλημα.
Παρεχόμενες Εγγυήσεις

Με σεβασμό στις απαιτήσεις του πελάτη κατανοούμε απολύτως την επιθυμία του για σιγουριά και εξασφάλιση. Κατέχοντας όλες τις απαραίτητες και ουσιαστικές προϋποθέσεις για μια άρτια επισκευή, είμαστε σε θέση, να εγγυηθούμε γραπτώς αυτό που κάνουμε.

Παρέχουμε :

5ετή Εγγύηση
για αυτοκίνητα έως 5 ετών

2ετή Εγγύηση
για αυτοκίνητα από 5+ έως 8 ετών

Η εγγύηση, εφόσον ζητηθεί εξαρχής από τον πελάτη, καλύπτει εργασίες φανοποιίας – βαφής και απαιτεί την αποκλειστική χρήση γνήσιων ανταλλακτικών. Αναλυτικά οι όροι και προϋποθέσεις στην κάρτα εγγύησης.

Μια πλούσια γκάμα παροχών και υπηρεσιών πλαισιώνει την σχολαστική εργασία μας δημιουργώντας ένα ποιοτικό στο σύνολο του αποτέλεσμα. Επιπλέον για όσο διαρκεί η επισκευή του αυτοκινήτου σας, σας παρέχουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας με πλήρη ασφάλιση και επιλογή μεταξύ αυτόματου ή χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων.

Εάν δεν ευθύνεστε για το τρακάρισμα, θα επικοινωνήσουμε εμείς με την ασφαλιστική σας εταιρία και θα διευκρινίσουμε κάθε λεπτομέρεια. Εάν πάλι ευθύνεστε εσείς για το τρακάρισμα, μερικές συμβουλές ίσως σας φανούνε χρήσιμες.

Εαν δεν ευθυνεστε για το τρακαρισμα, θα πληρωθουμε εμεις απο την ασφαλιστικη εταιρια χωρις να χρειαστει να εκταμιευσετε δικα σας χρηματα.
Εαν ευθυνεστε για το τρακαρισμα, μπορειτε να μας πληρωσετε με την πιστωτικη σας καρτα και μεχρι 48 ατοκες δοσεις. Οι Δόσεις ισχύουν και για ολικές βαφές.Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική σχέση με τον πελάτη, κατανοούμε απολύτως τις ανάγκες του και το αποδεικνύουμε εμπράκτως με άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση.

Η επιλογή των προμηθευτών και συνεργατών μας γίνεται με αυστηρά κριτήρια, ενώ παράλληλα διαΔραστηριότητα της επιχείρησης μας είναι η φανοποιία – βαφή αυτοκινήτων. Ένα ευαίσθητο και παρεξηγημένο ίσως κομμάτι του αυτοκινήτου, το οποίο όμως γνωρίζουμε τόσο καλά που μπορούμε να εγγυηθούμε γραπτώς για την ποιότητα των εργασιών μας.
Γιατί να μας επιλέξετε

Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, βασικό μας μέλημα είναι η ουσιαστική και ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη. Με συνεχείς αναβαθμίσεις, ανανεώσεις εξοπλισμού, εξέλιξη τεχνοτροπίας, ελεγχόμενο και ποιοτικό ανθρώπινο δυναμικό, πετυχαίνουμε το καλύτερο για εσάς.