Βασίλω Καϊλάρη και Σία Ο.Ε. Ξενοδοχείο Βορέας Πέλλα

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη
Item image


Ξενοδοχείο Βορέας
Λουτράκι Αριδαίας (Λουτρά Πόζαρ) – Καϊμακτσαλάν

Σ’ αυτήν την ευλογημένη γωνιά της Πέλλας και εμπνευσμένοι από το  Βορέα, αποφασίσαμε να στεγάσουμε όνειρα χρόνων για τη φιλοξενία ανήσυχων ταξιδιωτών.

Με υλικά από τη γόνιμη αλμωπιαία γη, δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό χώρο φιλοξενίας, απόλυτα εναρμονισμένο τόσο με την τοπογραφία όσο και με την αρχιτεκτονική της Μακεδονίας.

Χτισμένος στους πρόποδες του βουνού και μόλις 500μ. από τις πηγές των Λουτρών Πόζαρ, ο «Βορέας» απαρτίζεται από 6 σουίτες και 6 δωμάτια αντάξια των πλέον απαιτήσεων αξιούσεων.

Η πέτρα και το ξύλο σε συνδυασμό με τα παραδοσιακά χρώματα των παλιών Μακεδονίτικων αρχοντικών, κυριαρχούν στο εξωτερικό και το εσωτερικό του κτιρίου.

Στο ισόγειο βρίσκεται η αίθουσα πρωινού, όπου θα απολαύσετε χειροποίητες λιχουδιές, ατενίζοντας το πράσινο του βουνού και των αγρών που την περιβάλουν. Παράλληλα, στο café-bar που στεγάζεται στον χώρο μας, μπορείτε να χαλαρώσετε πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας, δίπλα στο τζάκι.

Στον προαύλιο χώρο του κτιρίου, θα βρείτε θέση πάρκινγκ για το αυτοκίνητό σας, καθώς και υπαίθριο barbeque και παιδική χαρά για τους μικρούς μας επισκέπτες.