Βίλλης Χρήστος - Μπαμνάρας Βασίλης - Σιούρας Γιώργος

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη
Item image


V.B.S. Auto Service| Η Επώνυμη Επιλογή!

 

H εταιρεία V.B.S. Auto Service δημιούργησε στη Λάρισα μια σύγχρονη μονάδα που περιλαμβάνει εξειδικευμένο συνεργείο και εμπορία ελαστικών και ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα Renault, Honda, Mitsubishi, και Volvo. Με έναν πρότυπο, πλήρως εξοπλισμένο και άρτια οργανωμένο επαγγελματικό χώρο, αποτελεί μια ολοκληρωμένη και πλήρως εξειδικευμένη επιχείρηση επισκευής, service και συντήρησης των κορυφαίων οχημάτων στον χώρο του αυτοκινήτου. Mε πολυετή εργασιακή εμπειρία, γνώση της κατασκευής και της λειτουργίας των αυτοκινήτων RENAULT,HONDA, VOLVO, MITSUBISHI και τηρώντας πιστά όλες τις απαιτητικές τεχνικές προδιαγραφές, διασφαλίζει την σωστή επισκευή του οχήματος και κατά συνέπεια την απόλυτη ικανοποίηση των πελατειακών αναγκών.

Με εργαλεία την πολυετή εμπειρία και εκτεταμένη τεχνογνωσία στο χώρο του αυτοκινήτου σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, στη V.B.S Auto Service αναλαμβάνουμε υπεύθυνα, με επαγγελματισμό και τη χρήση επώνυμων ανταλλακτικών, την επισκευή, αναβάθμιση και συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Και αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ανταλλακτικά – Service – Διαγνωστικός έλεγχος εγκεφάλων – Επισκευές κινητήρων – Κάρτες καυσαερίων – Συντήρηση – Ελεγχος – Επισκευή air condition.

 

H εταιρεία Χρήστος Βίλλης -Βασίλης Μπαμνάρας -Γιώργος Σιούρας παράλληλα είναι επίσημος έμπορος για την Honda power equipment και Nilfisk Alto:

HONDA POWER EQUIPMENT

Μηχανήματα κήπου – Γεννήτριες παραγωγής Ρεύματος (Φρέζες, Θαμνοκόπτες, μηχανές γκαζόν και γενικά σκαπτικά μηχανήματα.

NILFISK ALTO

Μηχανήματα καθαρισμού (επαγγελματικά Πλυστικά Υψηλής Πίεσης, Απορροφητικές σκούπες, Μηχανήματα καθαρισμού δαπέδων, Πλυστικά μηχανήματα ερασιτεχνικής χρήσης).

 

Για την Nilfisk Alto και την Honda Power Equipment διαθέτουμε πλήρες στοκ ανταλλακτικών καθώς αναλαμβάνουμε την επισκευή και την συντήρηση όλων των μηχανημάτων.

.Ολοκληρωμένες υπηρεσίες, εγγυημένα αποτελέσματα, ασυναγώνιστες τιμές.