ΑΦΟΙ ΚΕΧΑΪΔΗ ΠΟΡΤΕΣ - ΠΑΡΑΘΥΡΑ

Item image


ΑΦΟΙ ΚΕΧΑΪΔΗ ΠΟΡΤΕΣ – ΠΑΡΑΘΥΡΑ

Τα κουφώματα δεν θα πρέπει μόνο να έχουν άψογη εμφάνιση και να παρέχουν μια ξεκάθαρη θέα, θα πρέπει να προσφέρουν και κάτι παραπάνω. Για παράδειγμα, να ικανοποιούν τις υψηλές απαιτήσεις των μηχανικών και αρχιτεκτόνων, και να προσαρμόζονται άψογα και στις πλέον ιδιαίτερες επιθυμίες. Η «ΑΦΟΙ Γ. ΚΕΧΑΙΔΗ Α.Ε.Ε» διαθέτει μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες κατασκευής κουφωμάτων P.V.C. και αλουμινίου.

Τα συνθετικά κουφώματα  (P.V.C) είναι μια έξυπνη επένδυση για το μέλλον, καθώς διαθέτουν άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά στα οποία μπορείτε να βασιστείτε. Λόγο της συμβατότητας τους προσαρμόζονται τέλεια στις ιδιαίτερες επιθυμίες και πληρούν  από σήμερα, τις μελλοντικές απαιτήσεις.

Τα κουφώματα αλουμινίου δίνουν λύσεις τόσο στις περιπτώσεις κατασκευής μοντέρνων κτιρίων όσο και στις περιπτώσεις ανακαίνισης ή συντήρησης παλαιών κτιρίων με ιστορική και αρχιτεκτονική αξία. Ανταποκρίνεται στο ακέραιο στις προσδοκίες των μηχανικών και αρχιτεκτόνων τόσο από πλευρά μηχανικών αντοχών όσο και από πλευράς αισθητικής