Αρμυριώτη Αγγελική eco ktisis

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη
Item image


Ανακαίνηση

Η νέα οικονομική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχει καταστήσει, ως γνωστόν, ιδιαίτερα δύσκολη τη χορήγηση στεγαστικών δανείων. Γι’ αυτό και έχει εκδηλωθεί σημαντική στροφή του κοινού στην ανακαίνιση, ριζική ή μερική, των ήδη υπάρχοντων κτιρίων. Πρόκειται για μια λύση που, αν γίνει με το σωστό σχεδιασμό και από καταρτισμένους και αξιόπιστους τεχνικούς, σίγουρα θα αποδώσει το ζητούμενο: ένα «καινούργιο» σπίτι με κόστος πολύ μικρότερο από την αγορά αντίστοιχης κατοικίας.

Πράσινες Στέγες-Φυτεμένα Δώματα

Η εφαρμογή φυτεμένων δωμάτων, σύμφωνα με την ολοκληρωμένη τεχνολογία κατασκευής, αποτελεί μια σύχρονη εφαρμογή αρχιτεκτονικού και περιβαλλοντικού σχεδιασμού. Οι πράσινες στέγες συμβάλλουν στην αύξηση υπαίθριων χώρων πρασίνου, με πολλαπλά περιβαλλοντικά, ενεργειακά και οικονομικά οφέλη.

Στεγανοποίηση &θερμομόνωσηΤαρατσών

Η μόνωση της ταράτσας είναι από τους πιο ευαίσθητους τομείς. Η κακή εφαρμογή και μελέτη της στεγάνωσης των δωμάτων είναι από τις κύριες αιτίες των προβλημάτων υγρασίας και θερμικής απώλειας…

Θερμομόνωση

Αναλαμβάνουμε πανελλαδικά θερμομονώσεις παντός τύπου.

Διαθέτοντας την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας στην οικοδομή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που ταιριάζουν σε εσάς στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.