Απόστολος Τσαρδακάς Ε.Π.Ε.

Item image


Το συνεργείο αυτοκινήτων του Απόστολου Τσαρδακά στο Βόλο ιδρύθηκε το 1986 ως εξειδικευμένο συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων AUDI – SEAT – V.W. – SKODA. Η συνεχώς ανοδική πορεία της εταιρείας οδήγησε στην επίσημη συνεργασία με την SEAT TEXNOCAR ΑΕΒΕ
Η εταιρία Α. ΤΣΑΡΔΑΚΑΣ ΕΠΕ πρωτοστατώντας π ά ν τ α στην εξέλιξη και προσπαθώντας μ όν ι μ α για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της απέκτησε το δικαίωμα για την μετατροπή των βενζινοκινητήρων σε κινητήρες καύσης υγραερίου LPG με όλες τις νόμιμες αδειοδοτήσεις , τόσο στο τεχνικό και ανθρώπινο δυναμικό της, καθώς και στις εγκαταστάσεις της, δημιουργώντας νέο τμήμα LPG.
Πιστοί στις εξελίξεις της εποχής και προσπαθώντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας αποκτήσαμε δικαίωμα μετατροπής βενζινοκινητήρων σε κινητήρες υγραερίου.

Έτσι δημιουργήθηκε η ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ & ΥΔΡΟΓΟΝΟΚΙΝΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤ.- ΤΣΑΡΔΑΚΑΣ ΑΠ. Ο.Ε., μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο τουαυτοκινήτου για την μετασκευή – τροποποίηση ενός βενζινοκινητήρα σε κινητήρα καύσης και υγραερίου (LPG) καθώς επίσης και στην μετασκευή – τροποποίηση ενός πετρελαιοκινητήρα σε κινητήρα καύσης και υδρογόνου.

Ειδικότερα θα σας ενημερώσουμε για τα εξής :
1) Η εταιρία Α. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ – Α. ΤΣΑΡΔΑΚΑΣ Ο.Ε. είναι μία εταιρία που κατέχει όλες τις νόμιμες άδειες.
Ειδικούς Τεχνίτες Αερίων Καυσίμων
Ειδικά Αδειοδοτημένο Χώρο Εγκατάστασης και Εφαρμογής των συστημάτων LPG και

Υδρογόνου.
2) Δυνατότητα υπογραφής όλων των εγγράφων για την νομιμοποίηση των συστημάτων LPG στο ΚΤΕΟ και στην Υπηρεσία του Υπουργείου Μεταφορών για την νέα άδεια κυκλοφορίας των οχημάτων.
3) Τεχνογνωσία για την άριστη τοποθέτηση με τις πλέον καλύτερες επιδόσεις για οικονομία , ασφάλεια και απόδοση του κινητήρα.
4) Συνεργασία με όλους τους μεγάλους οίκους Ιταλίας – Ολλανδίας – Γερμανίας – USA για την προμήθεια των καλύτερων αλλά και καταλληλότερων συστημάτων για κάθε τύπου κινητήρα, δηλαδή, τόσο για κινητήρες με καρμπυρατέρ με μονό ψεκασμό, με πολλαπλό ψεκασμό αλλά και για κινητήρες με άμεσο ψεκασμό.

Η πολυετή παρουσία μας στο χώρο της επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων, από το 1980, και η άριστη σχέση μας με τους πελάτες καταναλωτές μας, μας επιφορτίζει μόνιμα με την ευθύνη της καλύτερης επιλογής των προϊόντων αλλά και της άριστης εργασίας τοποθέτησης αυτών, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο για τους πελάτες μας πραγματική ασφάλεια για τους ίδιους και τα οχήματά τους καθώς επίσης και για μέγιστη οικονομία.
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ, γιατί είμαστε ειδικοί
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ, γιατί είμαστε νόμιμοι
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ, γιατί είμαστε οικονομικοί
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ, γιατί μπορούμε να σας ενημερώσουμε σωστά

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΤΕ μόνοι σας ότι είμαστε αυτό που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε ο ι κ ο ν ο μ ι κ ά και α σ φ α λ ώς την χρήση των επαγγελματικών και ΙΧ αυτοκινήτων σας βενζινοκίνητα ή πετρελαιοκίνητα