ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΟΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Πετράνης Α.Β.Ε.Ε

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη
Item image


Η εταιρία Petranis ιδρύθηκε το 1950 και δραστηριοποιείται στην πώληση ειδών υγιείνης για το Μπάνιο, το Δάπεδο και τα Έπιπλα κουζίνας. Επιπλέον με την ίδρυση της apopsis από το 2000 παράγει κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και συστήματα καγκέλων. Την τελευταία δεκαετία αναρριχήθηκε στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου των Ειδών Υγιεινής & Πλακιδίων στην Ελλάδα και καθιερώθηκε στην συνείδηση του καταναλωτή ως συνώνυμο της ποιότητας και της κορυφαίας εξυπηρέτησης.

Η εταιρία εδρεύει στο 3ο χλμ. Καλαμπάκας-Τρικάλων, ενώ διαθέτει  δίκτυο καταστημάτων στην κεντρική, βόρεια και νησιώτικη Ελλάδα, καθώς και πρότυπο κέντρο διανομής στον υπάρχον χώρο (60.000m2).

Καλύπτει  όλο το φάσμα των αναγκών της αγοράς ιδιώτες, επαγγελματίες όπως  αρχιτέκτονες, μηχανικούς, μηχανικούς, διακοσμητές, εργολάβους και μεγάλες τεχνικές εταιρίες.

Η Petranis διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, που ξεκινάει από τους anakainisi-mpaniouμοντέρνους και λειτουργικούς εκθεσιακούς χώρους οι οποίοι φιλοξενούν τα πλέον επώνυμα, ποιοτικά και καλαίσθητα προίοντα, συνεχίζεται με τους εξειδικευόμενους πωλητές και διακοσμητές, διαρκώς εκπαιδευόμενους για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση μετά την πώληση, με στόχο την μέγιστη δυνατή ικανοποίηση του καταναλωτή.

Με διαρκή ανάπτυξη σε πολλά επίπεδα (δίκτυο διανομής, ανθρώπινο δυναμικό , βελτίωση εσωτερικής οργάνωσης κλπ.) και ανθρωποκεντρικό ενδιαφέρον (ικανοποίηση καταναλωτή, εργαζομένου προμηθευτή και κάθε συνεργαζόμενου) η εταιρία οδηγείται σ’αυτό που ονομάζεται Ολική Ποιότητα, προσπαθώντας κάθε μέρα να γίνεται καλύτερη.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Με θερμοδιακόπτη

Χωρίς Θερμοδιακόπτη

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΜΕ Pvc

Πόρτες Παράθυρα

Πόρτες Ασφαλείας 

Αλουμίνιou με θερμοδιακόπτη

Πόρτες Ασφαλείας

Πόρτες Pvc

Ρολλά 

Ρολλά Pvc

Ρολλά Αλουμινίου

Γκαραζόπορτες

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ – ΠΛΑΚΑΚΙΑ

Πλακάκια Δαπέδου

Πλακάκια Μπάνιου

Έπιπλα Μπάνιου

Έπιπλα Μπάνιου

 

Καμπίνες 

Μπανιέρες

Ενεργοί Υαλοπίνακες

Σήτες